Nejprodávanější tituly v roce 2024
medicína

Léčba výhřezu meziobratlového disku bez operace - 11%
Spirální stabilizace páteře je originální metoda jak léčit poruchy páteře, ale hlavně jak jim předcházet dostatečnou regenerací.
medicína

Léčba výhřezu meziobratlového disku bez operace

270 Kč
240 Kč
Lékařská mikrobiologie - 11%
Od mediků pro mediky, to byl původní záměr při sepisování učebního textu, který začala připravovat tvůrčí skupina Medici Boni ještě při studiu medicíny.
medicína

Lékařská mikrobiologie

1 043 Kč
927 Kč
Willsův oční manuál - 11%
Sedmé vydání knihy zahrnuje výsledky velkých klinických studií a jsou zde zohledněny i měnící se trendy v práci, kategorizaci a léčbě očních onemocnění.
medicína

Willsův oční manuál

1 349 Kč
1 199 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Sociální psychologie pro pedagogy - 20%
Erudovaný autor, uznávaný pedagogický odborník vysvětluje prostřednictvím této přehledné a vyhledávané monografie, jak může fundovanost v sociální psychologii obohatit profesi pedagoga a přinést prospěch ve výchově a vzdělávání žáků a studentů.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie pro pedagogy

339 Kč
271 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Bruxismus - 11%
Učebnice pro studenty, studijní příručka pro stomatology, orální a maxilofaciální chirurgy, fyzioterapeuty, rehabilitační lékaře, dentální hygienisty, zubní techniky ...
medicína

Bruxismus

900 Kč
800 Kč
Cestou necestou - 11%
Přestože duševní nemoci pomalu přestávají být tabuizovány. Rozhovory s těmi, kteří vyšli z ulity a dokázali o své nemoci, jejím průběhu a životě s ní otevřeně mluvit, jsou krokem k destigmatizaci osob s duševním onemocněním.
medicína

Cestou necestou

224 Kč
199 Kč
Často nemocné dítě - 11%
Předkládaná publikace není učebnicí pediatrie ani klinické imunologie pro danou problematiku, ale souhrnem zkušeností lékaře, který se téměř 40 let zabývá problematikou často nemocných dětí.
medicína

Často nemocné dítě

270 Kč
240 Kč
Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - 11%
Autoři popisují důvod ekonomického úpadku a nemocné společnosti: je to víra, že na bohatství, štěstí a zdraví máme nárok bez vlastní zásluhy a že náš život může lépe řídit někdo jiný než my sami.
medicína
Ukázky

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 684 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 69 > >>