Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
česká

Nepatrná ztráta osamělosti
(2x)
Hrdinou a vypravěčem románu Nepatrná ztráta osamělosti je židovský chlapec, který přežije vyhlazovací tábor i pochod smrti a vrací se do rodné Prahy na pokraji svých duševních a fyzických sil. Je však květen 1945, lidé radostně oslavují konec války.
česká

Nepatrná ztráta osamělosti

449 Kč
Hrdinové kapitalistické práce v Evropě
Pár let po úspěšné reportážní sérii, filmu a knížce Hrdinové kapitalistické práce se reportérka Saša Uhlová opět vydala do terénu.
česká

Hrdinové kapitalistické práce v Evropě

450 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
česká

Šikmý kostel

314 Kč
Sudetenland
(8x)
Jak by vypadal příběh Československa po Sametové revoluci, kdyby neproběhl kompletní odsun sudetských Němců? Podmanivý příběh z alternativní reality napsal Leoš Kyša, známý pod pseudonymem František Kotleta.
česká

Sudetenland

359 Kč
Blbá Vendula
Nikdo už neví, jestli to začalo protivnou Vendulou, nebo nepřátelskými spolužáky. Jisté je, že kamarádství s neřádem, drobným stvořením zrozeným z odpadkového koše, celou věc jenom zhoršilo.
česká
Ukázky

Blbá Vendula

297 Kč
Srdcovka
(3x)
Nejrozsáhlejší dílo Štěpánky Jislové je příhodným vrcholem její desetileté kariéry a dvousetstránkovým důkazem o evoluci českého komiksu.
česká
Ukázky

Srdcovka

449 Kč
Někdo z nás
(3x)
Sourozence Herelovy od dětství pojí silné pouto, a přestože už jsou všichni dospělí, nedají na sebe dopustit. Rodinnou idylku jim však jednoho dne naruší hrůzný nález na zahradě matčina domu, jenž spustí lavinu nečekaných událostí.Minulost se probou
česká

Někdo z nás

323 Kč
Mezi nebem a pacientem
(4x)
Při jeho práci jde o vteřiny. Během nich se musí rozhodnout, vytěsnit emoce a často si i sáhnout na dno. Lékař letecké záchranky Marek Dvořák takové situace zažívá denně a teď i vás vezme do světa, o kterém snil už jako malý kluk.
česká

Mezi nebem a pacientem

350 Kč
U severní zdi
(13x)
Přišel čas platit účty za padesátá léta.
česká
Ukázky

U severní zdi

404 Kč
Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se
česká

Šikmý kostel 2

395 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>