Nejprodávanější Kniha v roce 2024

Proč jsme tak naštvané?
(5x)
Cílem knihy Proč jsme tak naštvané je verbalizovat vztek, který v ženách neférový systém probouzí, a transformovat jej do účinných strategií vedoucích k pozitivní změně české společnosti.

Proč jsme tak naštvané?

890 Kč
Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně
Desatero Marka Orko Váchy o životě, lásce, sexu, církvi, přírodě a přátelství. Tahle kniha vznikala při putování Podyjím, při rozjímání na zahradě jedné fary i dlouhých hovorech u vína.
Ukázky

Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně

386 Kč
Kniha pocitů
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
Úsvit všeho
Dlouhé tisíce let jsme údajně žili v absolutně rovnostářských kmenech – než jsme vynalezli zemědělství a s ním také bohatství a chudobu, byrokracii a krutovládce. Učitelé dějepisu i autoři bestsellerů o historii tento jednoduchý příběh milují.

Úsvit všeho

629 Kč
Mateřství
Kolik otázek si žena položí v souvislosti s mateřstvím? První: Být, či nebýt matkou?
Druhá: Kdy být matkou? Třetí: Stanu-li se matkou, budu nadále také ženou? Svobodnou ženou?
Ukázky

Mateřství

324 Kč
400 - Snídaně, brunch, kafe
(1x)
Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal – hladinu cholesterolu v krvi!
Ukázky

400 - Snídaně, brunch, kafe

449 Kč
Jack Wolfgang
Komiksů s antropomorfními zvířaty je hodně, ale těch, ve kterých taková zvířata nejen žijí promíšeně s lidmi, ale kde se také řeší problémy z podobného soužití plynoucí, je už mnohem méně.
Ukázky

Jack Wolfgang

583 Kč
V říši hladových duchů
Toto je kniha o závislostech, tj. o něčem, co se týká každého z nás. Závislí totiž nejsme ani náhodou pouze na drogách, alkoholu, gamblingu nebo cigaretách.

V říši hladových duchů

489 Kč
Rozložíš paměť
(3x)
Křehký debut je unikátním pokusem vnést do českého kontextu témata světové literatury. Také svým stylem by se snadno mohl řadit vedle tvorby autorů, jako jsou Ocean Vuong nebo Édouard Louis.
Ukázky

Rozložíš paměť

314 Kč
Lovec čertů

Po událostech v Plzni Bohdan Jaroš přestal věřit, že se ještě někdy setká se Steinem a Barbaričem. Na vlastní pěst putuje po České cestě, která spojuje Prahu s Budínem, a živí se jako nájemný kat a lovec zločinců.

Ukázky

Lovec čertů

358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>