Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
zdraví a životní styl

Praktická homeopatie - 11%
(1x)
Systém biochemických solí je jasný logický koncept odpovídající pravidlům fyziologie a patofyziologie, na němž si lze poměrně snadno osvojit komplexní přístup a homeopatickou metodu.
zdraví a životní styl

Praktická homeopatie

323 Kč
287 Kč
Pravda o doplňcích stravy - 11%

Co kdyby se ukázalo, že téměř všechno, co jste si mysleli, že víte o doplňcích stravy a zdraví, je… úplně špatně? Odborník na výživu doktor Brian Clement, ředitel světoznámého zařízení Hippocrates Health Institute, zkoumá několik mýtů.

zdraví a životní styl

Pravda o doplňcích stravy

242 Kč
215 Kč
Sedni si a nedělej nic - 11%
(2x)

Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější, mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co je to štěstí?

zdraví a životní styl

Sedni si a nedělej nic

297 Kč
264 Kč
Snadná cesta k ideální váze - 11%
Jak zhubnout" Hubněte bez diety, bez počítání kalorií, bez zapojení vůle. Není to klam! Metoda Allena Carra Vám dovolí těšit se z jídla, pochutnávat si, a přitom hubnout.
zdraví a životní styl

Snadná cesta k ideální váze

243 Kč
216 Kč
Vaříme pro kojence a batolata - 11%

Moderní a ucelená příručka pro moderní maminku – kuchařka, ve které autorka představuje recepty na výživné a chutné pokrmy pro miminka a batolata. Naprostý bestseller mezi kuchařkami pro děti.

zdraví a životní styl

Vaříme pro kojence a batolata

314 Kč
279 Kč
Zkušenosti s energií reiki - 11%
Na rozdíl od jiných knih o reiki pojednává text, jejž držíte v rukou, nejen o této energii a léčitelské metodě s jejím využitím, ale rovněž o celkových zkušenostech s reiki na duchovní i životní cestě.
zdraví a životní styl

Zkušenosti s energií reiki

169 Kč
150 Kč
Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
zdraví a životní styl

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Domácí konopné recepty - 11%
První kniha, ve které se naučíte vyrábět si domácí konopné masti, konopnou kosmetiku, čisticí prostředky, koupelové soli, esenciální vody, konopné nápoje a řadu dalších léčivých a zkrášlujících přípravků z konopí. Více než 75 receptů.
zdraví a životní styl

Domácí konopné recepty

394 Kč
350 Kč
Hormonální jógová terapie 2 - 11%
Knihu Hormonální jógová terapie 2 vytvořila Dinah Rodrigues na základě vynikajících výsledků, kterých dosáhla pomocí hormonální jógy pro menopauzu.
zdraví a životní styl

Hormonální jógová terapie 2

421 Kč
374 Kč
Jak déle žít a lépe se cítit - 6%
(1x)
Kniha se zabývá výživou, v prvé řadě pak vitaminy, z nichž nejdůležitější je vitamin C. Rozebírá působení vitaminů v lidském těle a jejich účinky proti různým nemocem, od nachlazení přes psychické poruchy až třeba po rakovinu či onemocnění srdce.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jak déle žít a lépe se cítit

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 431 - 440 z 513 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 .. 52 > >>