Nejprodávanější Kniha v roce 2024
zdraví a životní styl

Meditační cvičení podle Anthonyho de Mella - 11%
Útlé, ale mimořádné dílko je určené všem, kteří touží meditovat. Autor seznamuje čtenáře s různými aspekty meditace pomocí jednoduchých a jasných termínů, snaží se podat problematiku tak, aby zaujala a neodrazovala.
zdraví a životní styl

Meditační cvičení podle Anthonyho de Mella

259 Kč
230 Kč
Obezita. Malými krůčky k velké změn - 11%
Zkušená psycholožka a autorka mnoha bestellerů o hubnutí Iva Málková podává v první části knihy srozumitelnou formou praktický návod na změnu životního stylu včetně „nácviku vůle“. Zabývá se i změnou nevhodných myšlenek, emocí a chování.
zdraví a životní styl

Obezita. Malými krůčky k velké změn

174 Kč
154 Kč
Posilování - 11%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
zdraví a životní styl

Posilování

404 Kč
359 Kč
Prevence traumatu u dětí - 11%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
zdraví a životní styl

Prevence traumatu u dětí

410 Kč
364 Kč
Přirozená strava našich předků - 11%
Nora Gedgaudas nás v této knize seznámí s přirozeným a zdravým způsobem života našich pradávných předků v době před rozvojem zemědělství a se zjištěním antropologů, že s nástupem zemědělství se zhoršila naše tělesná stavba a zdraví..
zdraví a životní styl

Přirozená strava našich předků

430 Kč
382 Kč
Rychlé a snadné recepty pro kojence a batolata - 11%
Čas prožitý s dětmi je drahocenný pro každého rodiče, takže je pochopitelné, že nechcete strávit hodiny přípravou jídla.
zdraví a životní styl

Rychlé a snadné recepty pro kojence a batolata

296 Kč
263 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
zdraví a životní styl

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Světlo lék budoucnosti - 11%
Kniha pojednává o využití světla při ošetřování nejrůznějších druhů rakoviny, deprese, stresu, problémů se zrakem, premenstruačního syndromu, sexuálních dysfunkcí, poruch učení a imunitního systému.
zdraví a životní styl

Světlo lék budoucnosti

171 Kč
152 Kč
Udělejte radikální řez
Už jste slyšeli, jak Jillian změnila životy lidí díky svým předchozím knihám Ovládněte svůj metabolismus a Vyhrajte boj o štíhlé tělo – proč by tedy nemohla změnit i ten váš?
zdraví a životní styl
Ukázky

Udělejte radikální řez

89 Kč
Velký dietní plán III. - 11%
Velký dietní plán III poslouží jako inspirace i jako jednoduchý návod na to, jak se začít stravovat zdravě. Neobsahuje totiž pouze 10 jídelníčků na různá témata, ale i 10 zajímavých článků a velký nákupní seznam s konkrétními tipy produktů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Velký dietní plán III.

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 451 - 460 z 513 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 52 > >>