Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
psychologie

Smyslově-morální účinek barev - 11%
Tato knížka chce čtenářům přiblížit část Goetheho Nauky o barvách a zdůraznit zejména objektivní účinek barev na citový život. Goethovy podněty mohu najít nové využití nejen v současné umělecké tvorbě a pedagogice, ale také v terapii psychických poruch.
psychologie

Smyslově-morální účinek barev

234 Kč
208 Kč
Trauma a disociace - 11%
Kniha vysvětluje disociaci jako pozadí posttraumatické symptomatiky.
psychologie

Trauma a disociace

359 Kč
319 Kč
Mýty o stvoření - 11%
(1x)
Mýty o stvoření je možno považovat za nejdůležitější ze všech mytologických vyprávění, neboť tyto motivy se dotýkají základních otázek a problémů lidského života a dávají odpověď na nejdůležitější otázky lidské existence.
psychologie

Mýty o stvoření

448 Kč
398 Kč
Vztahy a pasti - 11%
(5x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
psychologie
Ukázky

Vztahy a pasti

296 Kč
263 Kč
12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
psychologie
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
Všímavost a soucit se sebou - 11%
(1x)
Autor čerpá z vlastní bohaté klinické zkušenosti, z meditační praxe i z nejnovějších výzkumů v oblasti emocí, všímavosti (mindfulness) a soucitu se sebou samým (self-compassion).
psychologie

Všímavost a soucit se sebou

314 Kč
279 Kč
Čemu a proč se smějeme? - 11%
Humor v psychoanalýze a psychoanalýza v humoru.
psychologie
Ukázky

Čemu a proč se smějeme?

314 Kč
279 Kč
Ego je nepřítel - 11%
Často si myslíme, že ti druzí a vnější podmínky definují naše naděje na dosažení životního úspěchu a pocitu naplnění. Ve skutečnosti se náš největší nepřítel skrývá uvnitř nás: naše ego. Na počátku naší dráhy nás brzdí v učení a rozvíjení talentu.
psychologie

Ego je nepřítel

314 Kč
279 Kč
Odzbrojte narcistu - 11%
(1x)
Jistě jste se někdy setkali s člověkem, který se chová arogantně, bez pochopení druhých, nebo neustále dává najevo, že je ta nejlepší superhvězda na světě.
psychologie

Odzbrojte narcistu

404 Kč
359 Kč
Já. O mozku, vědomí a sebeuvědomování - 11%
(1x)
Knížka je čtenářsky náročnější, určena především lékařům, psychologům, filosofům, přírodovědcům, odborníkům na počítačové vědy, pedagogům, motivovaným teologům - a samozřejmě i všem, kdo se snaží pochopit, co znamená, řeknou-li si "Já".
psychologie

Já. O mozku, vědomí a sebeuvědomování

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 651 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 66 > >>