Nejprodávanější tituly v roce 2024
národní kuchyně

Culinaria Itálie
Třetí upravené vydání úspěšného kulinářského průvodce po Itálii. Autorka prochází jednotlivé italské oblasti a seznamuje čtenáře s jejich krajovými specialitami včetně místních vín.
národní kuchyně

Culinaria Itálie

449 Kč
Pes, který jedl lanýže
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže

358 Kč
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí.
národní kuchyně

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

494 Kč
Unmunův koláč
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
národní kuchyně
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
Sicilská kuchyně
Autor popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
národní kuchyně

Sicilská kuchyně

359 Kč
Honzo, vstávej!
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy...
národní kuchyně

Honzo, vstávej!

359 Kč
Mlsné čenichání
(1x)
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
národní kuchyně

Mlsné čenichání

223 Kč
Babiččiny pochoutky
Poctivé starodávné recepty od babičky spisovatelky Romany Szalaiové. Babička Antonie žila v letech 1915 až 2009. Její recepty jsou proložené vyprávěním o ní.
národní kuchyně
Ukázky

Babiččiny pochoutky

45 Kč
Jihomoravské vaření s vínem
(1x)
Autor přináší recepty na jídla tuzemská i zahraniční, kde se víno používá běžně či se jím může pokrm vylepšit překvapivě.
národní kuchyně

Jihomoravské vaření s vínem

179 Kč
Osm chutí Asie
(1x)
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy.
národní kuchyně

Osm chutí Asie

169 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>