Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
kuchařky

Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
HIT. Kompletní průvodce histaminovou intolerancí - 20%
Histaminová intolerance (HIT) postihuje mnohé z nás, i když leckdy ani nevíme, že ji máme. Tato kompletní příručka informuje o příčinách vzniku onemocnění i symptomech a možnostech léčby.
kuchařky
Ukázky

HIT. Kompletní průvodce histaminovou intolerancí

279 Kč
223 Kč
Jíme zdravě za pár korun - 20%
Kuchařka Jíme zdravě za pár korun šetří vaši peněženku, ne chuťové pohárky. Levné, vynikající a snadné. Přesně takové jsou recepty v této úsporné kuchařce.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě za pár korun

249 Kč
199 Kč
Mýty na talíři - 20%
Jak se dobře najíst, neublížit si a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky.
kuchařky
Ukázky

Mýty na talíři

279 Kč
223 Kč
Sušíme doma - 20%
Mysleli jste, že v sušičce vykouzlíte jen pár křížal a nasušíte houby? Nechte se touhle knížkou přesvědčit o opaku a vklouzněte do světa domácího sušení, který vám otevírá netušené možnosti.
kuchařky
Ukázky

Sušíme doma

279 Kč
223 Kč
Lehce kdykoliv a kdekoliv - 20%
Tato kniha vám ukáže, že jíst správně, vyváženě a současně chutně se dá opravdu kdykoliv. Naučí vás nakoupit správné zásoby potravin a pak z nich vykouzlit velmi snadné a rychlé pokrmy, které zasytí a dodají vyvážený poměr živin.
kuchařky
Ukázky

Lehce kdykoliv a kdekoliv

209 Kč
167 Kč
Mami, mám hlad - 20%
Docházejí vám nápady, co uvařit svému děťátku?
kuchařky
Ukázky

Mami, mám hlad

305 Kč
244 Kč
Sexy dorty - 20%

Výjimečná vizuální podívaná a originální chutě ve smyslném provedení od mistra cukráře. Jestli v cukrařině existuje královská disciplína, pak jsou to určitě dorty! A když se do jejich přípravy pustíme společně, upečeme nejedno umělecké dílo.

kuchařky
Ukázky

Sexy dorty

349 Kč
279 Kč
Krizová kuchařka ze Svatojánu - 20%
(1x)
Jak udržet svou rodinu a domácnost nad vodou v dobách krize? Co si můžeme v omezených podmínkách sami vyrobit? Není toho vůbec málo! Léčivé přípravky z bylin, základní drogerie i kosmetika a samozřejmě domácí jídlo – prosté, přitom dokonale chutné pokrmy z lokálních zdrojů nebo z vlastní zahrady.
kuchařky
Ukázky

Krizová kuchařka ze Svatojánu

279 Kč
223 Kč
Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně - 20%
Nová dávka zdravých receptů pro všechny milovníky dobrého jídla Říká se, že ne každou nemoc je možné vyléčit jídlem, ale žádná nemoc se beze změny stravy vyléčit nedá.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>