Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí.
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
Skoncujte s nudnými nutričními tabulkami, které vám sužují každodenní život. Teď jste šéfem svého talíře vy! Sestavte si svůj jídelníček zcela podle chuti a nálady....
Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli.
140 úžasných receptů, více jak 200 barevných fotografií. Seznámí vás s bylinkami, jak je používat při vaření a vše je navíc doplněno spoustou informací a nenahraditelných zkušeností.
Dodržovat pitný režim už nemůže být jednodušší a chutnější. Vytvořte si podle receptů z této knihy zdravé a osvěžující nápoje z vody, ovoce a bylinek, které vám vrátí vitalitu i chuť do života.
Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás zavede do postranních uliček i paláců a seznámí vás se zvyky, společností a skrytými poklady tohoto Věčného města.
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.