Nejprodávanější tituly v roce 2024
film a divadlo

Co je nového ve filmové vědě
Co může o filmu prozradit filmová věda, disciplína, která jej uchopuje kriticky, historicky i teoreticky? Film se vlivem technologií i diváckých nároků neustále proměňuje a s tím se mění způsoby jeho vnímání, interpretace a zkoumání.
film a divadlo
Ukázky

Co je nového ve filmové vědě

90 Kč
Od operety k muzikálu - 11%
(1x)
Jak se vvyvíjela poválečná podoba českého zábavněhudebního divadla? Všechno začíná v okamžiku, kdy výnosy ministra Zdeňka Nejedlého zbavily toto divadlo jednoho z jeho základních atributů – soukromopodnikatelského systému provozování.
film a divadlo

Od operety k muzikálu

216 Kč
192 Kč
Hlustvisihák - 20%
Postava Hlustvisiháka je vytvořená Lubomírem Lipským. Hlustvisihák se v průběhu let, kdy nabýval na popularitě, proměňoval.
film a divadlo
Ukázky

Hlustvisihák

99 Kč
79 Kč
Hurvínek skloňuje kočku - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Miloše Kirschnera, Heleny Štáchové a dalších.
film a divadlo
Ukázky

Hurvínek skloňuje kočku

99 Kč
79 Kč
Povídky 2. - 20%
povídky psané oběma autory původně pro jejich jevištní vystoupení. Na audioknize účinkuje Miloslav Šimek a Jiří Grossmann.
film a divadlo
Ukázky

Povídky 2.

69 Kč
55 Kč
Metropolis
Detailní studie proslulého znalce raného německého filmu o nejdiskutovanějším snímku Fritze Langa „Metropolis“. Autor zde zkoumá okolnosti vzniku a osudy tohoto německého sci-fi velkofilmu, který se měl vyrovnat hollywoodským produkcím.
film a divadlo

Metropolis

89 Kč
České protektorátní drama - 11%
Antologie České protektorátní drama představuje veřejnosti dvanáct divadelních a šest rozhlasových her, které vznikly a/nebo byly uvedeny v období protektorátu a z nichž zhruba polovina není čtenářsky dostupná, či dokonce nikdy nebyla publikována.
film a divadlo

České protektorátní drama

878 Kč
780 Kč
Divadlo a etika - 11%
Divadlo a etika je titul odborné recenzované kolektivní monografie, jejímž cílem je prezentace původních příspěvků autorů z řad pedagogů, doktorandů i studentů všech kateder Divadelní fakulty Akademie múzických umění v Praze (DAMU).
film a divadlo

Divadlo a etika

269 Kč
239 Kč
České surrealistické drama - 11%
(1x)
Antologie přináší výběr surrealistických dramatických textů od dvacátých let 20. století až po současnost.
film a divadlo
Ukázky

České surrealistické drama

689 Kč
612 Kč
Kniha filmu - 11%
Představujeme vám komplexního průvodce těmi nejlepšími filmy, které se kdy objevily na stříbrném plátně! Věnuje se historii kinematografie od zlatého věku černobílých filmů v Hollywoodu až po mezinárodní artové filmy a novodobá mistrovská díla.
film a divadlo

Kniha filmu

683 Kč
607 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 223 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>