Nejprodávanější tituly v roce 2024
ostatní sporty

Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Fotbalová mise

„Jasně, sem zkurvenej chuligán, a víš proč? Protože todle je moje práce, do prdele!”

ostatní sporty

Fotbalová mise

44 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
ostatní sporty
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
ostatní sporty

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
ostatní sporty
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
ostatní sporty
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
ostatní sporty

Kompenzační cvičení

199 Kč
Funkční trénink na anatomických základech - 11%
Konečně je tu publikace, která vyjasňuje mylné představy o funkčním tréninku a nabízí efektivní a účelné sestavy cviků, díky nimž bude vaše tělo připraveno zvládat nároky sportovních výkonů i každodenního života.
ostatní sporty

Funkční trénink na anatomických základech

359 Kč
319 Kč
Malý ilustrovaný průvodce koňskými dostihy - 11%
Hravý průvodce koňskými dostihy, jenž díky laskavým, poťouchlým a vždy dokonale provedeným ilustracím potěší všechny děti i dospělé, kteří mají smysl pro jemný humor a vztah ke koním.
ostatní sporty

Malý ilustrovaný průvodce koňskými dostihy

314 Kč
279 Kč
80/20: Dokonalá kondice - 11%
Průlomová triatlonová metoda pro všechny vytrvalostní sportovce, kteří chtějí zlepšit svůj výkon.
ostatní sporty

80/20: Dokonalá kondice

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 265 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 > >>