Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
horory

Pavučina snů - 20%
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory
Ukázky

Pavučina snů

320 Kč
256 Kč
Rohy - 20%
Příběh o lásce, pomstě a temných stránkách lidské duše se vine jako cesta krajinou plnou překvapení a nečekaných zvratů, z nichž největší čeká samozřejmě na konci.
horory
Ukázky

Rohy

240 Kč
192 Kč
Temná věž I. - Pistolník - 20%
(2x)
Pistolník je úvodním svazkem obří ságy Temná věž, kterou píše Stephen King od studentských let.
horory
Ukázky

Temná věž I. - Pistolník

180 Kč
144 Kč
Temná věž III - Pustiny - 20%
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory
Ukázky

Temná věž III - Pustiny

240 Kč
192 Kč
Temná věž IV. - Čaroděj a sklo - 20%
Čtvrtý díl série Temná věž.
horory
Ukázky

Temná věž IV. - Čaroděj a sklo

300 Kč
240 Kč
Temná věž V. - Vlci z Cally - 20%
Pistolníci se opět vydávají na cestu za Temnou věží. Nečekaně je ovšem vyhledají vesničané, kteří je požádají o pomoc a úlevu, neboť jsou sužováni bytostmi, jež nazývají Vlky.
horory
Ukázky

Temná věž V. - Vlci z Cally

300 Kč
240 Kč
Temná věž VI - Zpěv Susannah - 20%
(1x)
Šestý, předposlední díl knihy je jako přebírání nitek těsně předtím, než je autorovy prsty umným hmatem přeskupí do zcela nového tvaru. Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli.
horory
Ukázky

Temná věž VI - Zpěv Susannah

230 Kč
184 Kč
Temná věž VII. - Temná věž - 20%
Temná věž je sedmým a posledním dílem stejnojmenné ságy - epického vyprávění o pistolníkovi Rolandovi z Gileadu a jeho putování k Věži.
horory
Ukázky

Temná věž VII. - Temná věž

330 Kč
264 Kč
Prokletí Salemu - 20%
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory
Ukázky

Prokletí Salemu

259 Kč
207 Kč
Černočerná tma - 20%
(1x)
Bezpečí známého prostředí a každodenního života může být pouhá iluze. Člověk si nejenže nemůže být jistý, zda opravdu zná své nejbližší, ale ani sám sebe.
horory
Ukázky

Černočerná tma

270 Kč
216 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 106 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>