Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2024
ostatní

Miss Dior - 20%
(1x)
Příběh výjimečného života Catherine Dior, jež byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje. Britská spisovatelka Justine Picardie se vydává po stopách mladší sestry jednoho z nejvlivnějších světových módních návrhářů.
ostatní
Ukázky

Miss Dior

428 Kč
342 Kč
Nadělení - 20%
(4x)
Přál bych si mít život jako z pohádky, řekl jednoho dne herec Daniel Krejčík svému partnerovi a spustil tím řetězec nečekaných událostí.
ostatní
Ukázky

Nadělení

399 Kč
319 Kč
Proč Alláh stvořil kalašnikov - 20%
(2x)
Autor se vrací k zážitkům z nedávných návštěv Izraele, Pásma Gazy, Pákistánu, Egypta a Afghánistánu. Jeho pohled na tamější vývoj rozhodně není černobílý.
ostatní
Ukázky

Proč Alláh stvořil kalašnikov

348 Kč
278 Kč
Saint-Just - 20%
(1x)
Kniha V. Vokála se snaží zhodnotit život a dílo Robespierrova souputníka nezaujatě. Výsledkem je portrét mladého ambiciózního politika a idealistického filozofa, kterého silná touha po nápravě historických křivd přivedla do služeb teroru.
ostatní
Ukázky

Saint-Just

290 Kč
232 Kč
Terry Pratchett: Život v poznámkách pod čarou - 20%

Výjimečná příležitost poznat autora slavné Zeměplochy Když mu byla v 59 letech diagnostikována vzácná forma Alzheimerovy choroby, začal spolu se svým asistentem pracovat na vlastním životopisu – ačkoliv se zařekl, že podobnou knihu nikdy nenapíše...

ostatní
Ukázky

Terry Pratchett: Život v poznámkách pod čarou

489 Kč
391 Kč
Gump: Pes, který naučil lidi žít - 20%
(1x)
Srdceryvné vyprávění očima toulavého psa Gumpa. Příběh o cestě plné překážek a pastí,o lásce, která má sílu dosáhnout až za duhový most, o neochvějné psí obětavosti položit život za svého páníčka, o naději, kterou nespoutá ani ten nejpevnější řetěz.
ostatní
Ukázky

Gump: Pes, který naučil lidi žít

249 Kč
199 Kč
J.R.R. Tolkien: Životopis - 20%
Humphrey Carpenter poutavou formou vypráví příběh spisovatele, jehož dílo stále ovlivňuje miliony lidí na celém světě.
ostatní
Ukázky

J.R.R. Tolkien: Životopis

250 Kč
200 Kč
Kdo ví, kde budu zítra - 20%
(3x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
ostatní
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
199 Kč
Krajiny vnitřní a vnější - 20%
Texty V. Cílka se zabývají skutečnou, fyzickou krajinou, jejími proměnami a ochranou, stejně tak jako vnitřními krajinami duše - fenoménem genia loci, postavou Zeleného muže, keltskými bohy v druhohorách atp.
ostatní
Ukázky

Krajiny vnitřní a vnější

299 Kč
239 Kč
Maria Theresa: The Blessed Empress - 20%
Vládkyně habsburské monarchie, česká a uherská královna… Z učebnic historie se na nás dívá majestátní plavovlasá žena, pravá císařovna. Jaká ale byla doopravdy žena jménem Marie Terezie?
ostatní
Ukázky

Maria Theresa: The Blessed Empress

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 167 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>