Nejprodávanější tituly v roce 2024
zdraví a životní styl

Nemoc jako výzva? - 11%
Problémy života, smrti, zdraví, nemoci a věcí souvisejících nemají jednoduchá řešení. Vlastně asi ani na žádnou obecně položenou otázku neexistuje jasná odpověď. Tato kniha chce především inspirovat čtenáře k otázkám.
zdraví a životní styl

Nemoc jako výzva?

176 Kč
156 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem - 12%
Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin.
zdraví a životní styl

Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem

104 Kč
92 Kč
Čas zdravého ducha v zdravém těle. - 11%
Kniha přichází s historickou reflexí "věčně" aktuální problematiky oscilující mezi klíčovými pojmy lidské existence, zdravím a nemocí. Jedno z mála kulturněhistorických témat, které žije v lidském světě stále.
zdraví a životní styl

Čas zdravého ducha v zdravém těle.

162 Kč
144 Kč
Čínská medicína prevence a léčení stravou - 11%

Čínské učení o výživě. Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny. Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni.

zdraví a životní styl

Čínská medicína prevence a léčení stravou

421 Kč
374 Kč
Diagnóza rakovina - Jiný pohled na život - 11%
Tradiční kultury po celém světě se stravovaly podle přírodních biorytmů daných ročními obdobími. Udržet tělo v maximální kondici vyžaduje občas držet půst nebo poskytnout oddech těžce namáhaným systémům těla.
zdraví a životní styl

Diagnóza rakovina - Jiný pohled na život

259 Kč
230 Kč
Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření - 11%
Fascie jsou kontinuální pojivovou tkání. Kniha je základním studijním materiálem pro fyzioterapeuty a maséry a nové informace zde jistě najdou i mnozí lékaři.
zdraví a životní styl

Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření

432 Kč
384 Kč
Homeopatická samoléčba - 11%
Kniha umožňuje i laikovi předepsat konstituční lék, kterým lze vyléčit nejen běžná lehčí onemocnění,ale často i vážnější chronické neduhy, dlouho vzdorující konvenční léčbě. Předepisování podle symptomů mysli.
zdraví a životní styl

Homeopatická samoléčba

324 Kč
288 Kč
Homeopatie - Základní kniha - 11%
Tato kniha představuje výsledky detailní studie periodické tabulky, které ukazují vztah mezi chemií a homeopatií a zdůrazňuje vědecký základ homeopatie. Detailně studuje minerální léky i s případy, které vyvolávají v mysli jasné obrazy.
zdraví a životní styl

Homeopatie - Základní kniha

394 Kč
350 Kč
Léčivá moc kamenů - 20%
Knihu napsal lékař a milovník minerálů MUDr. Miroslav Procházka. Zájem o tradiční medicínské systémy a etnomedicínu jej vedl k tomu, že se podrobně zabývá fenoménem drahých kamenů v lékařských vědách.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčivá moc kamenů

365 Kč
292 Kč
Zobrazuji 621 - 630 z 659 položek
<< < 1 .. 61 62 63 64 65 66 > >>