Nejprodávanější tituly v roce 2024
medicína

Pediatrie
Základní učebnice v oboru, vynikající svým pojetím, aktuálností, rozsahem i zpracováním. Překlad 6. vydání z roku 2011 úspěšné knihy německé autorky, kterou pod původním názvem Intensivkurs Pädiatrie vydalo nakladatelství Urban & Fischer – Elsevier.
medicína

Pediatrie

1 709 Kč
Perioperační péče
Publikace vznikla na podnět perioperačních sester a studentů, kteří již dlouho postrádali vhodnou učebnici, jež by svým obsahem nebyla tolik rozsáhlá, ale jež by obsahovala údaje potřebné k pochopení chirurgických postupů při operačním výkonu.
medicína

Perioperační péče

413 Kč
Primární terapie
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
medicína

Primární terapie

410 Kč
Veterinární vademecum pro farmaceuty
Veterinární léčiva jsou v současných tuzemských lékárnách stále pravidelnou součástí jejich sortimentu, který je z hlediska veterinárií zaměřen především na zájmové chovatelství zvířat.
medicína
Ukázky

Veterinární vademecum pro farmaceuty

80 Kč
Zubní lékařství
Rozsáhlá publikace neobsahuje pouze údaje o „propedeutice“ v užším slova smyslu, ale nezbytné informace a návody o stomatologickém vyšetřování, ošetřování a léčebných postupech a o přístupu k nemocnému.
medicína

Zubní lékařství

899 Kč
Agresivita v psychiatrii
Odborná publikace určená psychiatrům, zdravotním sestrám, studentům lékařských a zdravotnických oborů výborně poslouží i všem pracovníkům, kteří se ve své praxi setkávají s klienty, u nichž se projevují sklony k agresivnímu chování.
medicína
Ukázky

Agresivita v psychiatrii

314 Kč
Anatomie 2
Druhý díl vynikající učebnice obsahuje anatomii gastropulmonálního a urogenitálního systému a soustavy žláz s vnitřní sekrecí. Oproti předchozímu vydání je text doplněn o poslední poznatky z oblastí týkajících se vývoje orgánů, genetiky a embryologie.
medicína

Anatomie 2

1 565 Kč
Cévní sonografie
Po úspěšné publikaci "Sonografie velkých krčních cév", která dostala cenu odborné společnosti a byla rychle rozebrána, se ujal autor sepsání komplexní publikace, která zahrnuje sonografické vyšetření celého cévního systému.
medicína

Cévní sonografie

701 Kč
Gerontopsychiatrie
Gerontopsychiatrie se v tomto knižním zpracování věnuje především diagnostice, terapii, prevenci i výzkumu psychických poruch seniorů, na druhé straně se však významně překrývá s řadou dalších klinických i preklinických oborů.
medicína
Ukázky

Gerontopsychiatrie

310 Kč
Chrápání
Ten, kdo chrápe, žije nezdravě – a ten, kdo je tomuto nočnímu koncertu vystaven, stejně tak. Silné nadměrné chrápání vede k poruchám spánku, trvale poškozuje imunitní systém a může způsobit srdeční obtíže a problémy krevního oběhu.
medicína

Chrápání

89 Kč
Zobrazuji 641 - 650 z 751 položek
<< < 1 .. 63 64 65 66 67 .. 76 > >>