Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
právo

Soudní lékařství pro právníky - 11%
Stručná, přehledná a instruktivní publikace, která seznamuje s problematikou soudního lékařství právnicky vzdělané či vzdělávající se čtenáře.
právo

Soudní lékařství pro právníky

224 Kč
199 Kč
Trestní právo hmotné - 11%
Osvědčená vysokoškolská učebnice trestního práva hmotného je určena především studentům právnických fakult, má však své místo i v knihovnách soudců, advokátů, státních zástupců, policistů, probačních úředníků a jiných odborníků.
právo

Trestní právo hmotné

1 305 Kč
1 160 Kč
Zahájení podnikání - 11%
Publikace Zahájení podnikání (právní, ekonomické, daňové, účetní aspekty) tematicky navazuje na knihu Ukončení podnikání.
právo

Zahájení podnikání

639 Kč
568 Kč
Zápisy práv do katastru nemovitostí - 11%
Publikace Zápisy práv do katastru nemovitostí obsahuje podrobný výklad jednotlivých typů věcných práv k nemovitostem, a to optikou katastrálního úřadu.
právo

Zápisy práv do katastru nemovitostí

1 683 Kč
1 496 Kč
Insolvence - 11%

Práce sSleduje především vývoj insolvenčního práva a praxe v letech 2008–2020, obsahuje však též pasáže, které umožňují proniknout hlouběji k podstatě a proměnám materie.

právo

Insolvence

405 Kč
360 Kč
Dokumentární akreditiv v praxi
Na našem trhu ojedinělá publikace, která komplexně a prakticky zpracovává tento velmi významný způsob financování zahraničního, ale i tuzemského obchodu.
právo

Dokumentární akreditiv v praxi

134 Kč
Přirozené právo a dějiny - 11%
Ve svém nejznámějším díle Přirozené právo a dějiny Leo Strauss popisuje a hodnotí důvody, které vedly k odmítnutí přirozeného práva. Vysvětluje důsledky tohoto odmítnutí i to, proč argumenty proti přirozenému právu nejsou platné.
právo

Přirozené právo a dějiny

313 Kč
278 Kč
Soudní řád správní - 11%
Kniha je kolektivní monografií zaměřenou na kritickou analýzu soudního řádu správního a souvisejících předpisů, a to zejména z pohledu praxe.
právo

Soudní řád správní

252 Kč
224 Kč
Zaměstnávání cizinců v České republice - 11%
Zaměstnávání cizinců vyvolává řadu právních otázek. Odpovědi nabízí předkládaná publikace, v jejímž autorském kolektivu jsou přední odborníci z Právnické fakulty Univerzity Karlovy i advokáti specializovaní na tuto problematiku.
právo

Zaměstnávání cizinců v České republice

374 Kč
332 Kč
Obchod s neštěstím - 11%
(1x)

Třináct exekutorských příběhů sepsal Jiří Tůma na základě svých bohatých praktických zkušeností v této oblasti. Historky jsou často drsné a odhalují, kam až se může člověk vlastní vinou, neznalostí zákonů či nešťastnou náhodou dostat.

právo

Obchod s neštěstím

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 90 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>