Ať už jste hrdí majitelé skleníku, fóliovníku, nebo pařeniště, s touto knihou si vždy budete vědět rady. Kdy je potřeba vysít papriky? Je ještě čas zasadit zelí? A co rajčata?
Pokud už jste propadli kouzlu původních odrůd ovoce a zeleniny, nebo je teprve objevujete, kniha Herbář ze zahrady přímo na talíř 3 vám odhalí jejich fascinující svět.
Rozhodli jste se pořídit si skleník? Ať už v zahradničení patříte k začátečníkům, nebo ke zkušeným, tato kniha vám ve vašem záměru pomůže – najdete v ní odborné, precizní a srozumitelné informace o stavbě, vybavení a údržbě skleníku a pařeniště.
Jako vzácný přírodní produkt má koření neocenitelnou hodnotu pro naše zdraví a pohodu. Obohacuje naši zahradu a kuchyni vůněmi a chutěmi, vnáší do našich životů barvu a rozmanitost.
Minizahrádka na vysoké úrovni
Vysoké záhony jsou dnes „in“ a „trendy“: jsou přehledné, šetří záda a díky své speciální výplni přinášejí nejvyšší možné výnosy.
Už nemusíte vyhazovat vršky mrkví, snítky koriandru, spodní
část salátu a zelí a pecky z avokáda. V této knize se totiž dozvíte,
jak se dají znovu zužitkovat, zasadit a rozmnožit zbytky ovoce, zeleniny a bylinek z vaší kuchyně.