Pokračování bestselleru Pravda o cukru. Čtyřtýdenní plán, jak snížit chuť na sladké, získat zpět energii a cítit se úžasně. Obsahuje 100 jednoduchých receptů, které vám pomůžou udržet krevní cukr pod kontrolou.
Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky. Stačí mít jen dostatek inspirace a vědět, jak na to.
Oblíbená řada Tajných receptů je tentokrát doplněna o dietní recepty, kde najdete, jak vařit méně kaloricky a přece chutně. Obsahuje i tradiční, ale odlehčené pokrmy. Měly by být návodem, jak trochu změnit stravovací návyky.
Kniha obsahuje dvanáct kapitol podle měsíců v roce. Každý měsíc má svou poetiku, své svátky a rituály, ale i praktický dopad - jak vše dětem vysvětlit, včas si připravit, na nic nezapomenout?
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne?
V této inspirativní knize se Giancarlo Caldesi s manželkou Katie a výživovou poradkyní Jenny Phillipsovou dělí o poznatky a zkušenosti v oblasti snížení hmotnosti a odeznění cukrovky 2. typu pomocí chutné nízkosacharidové stravy.