Tato kniha oslavuje jeden z nejžádanějších a nejoblíbenějších dezertů na světě, který se během staletí přizpůsobil kulinářským zvykům tisíců gurmánů - cheesecake.
Jihomoravský kraj se vyznačuje pestrou škálou lidových tradic, které daly vzniknout svérázné regionální gastronomii. Na osobitých rysech zdejší kuchyně se podílí především úrodnost kraje s dostatkem obilí, brambor, ovoce a také vína.
Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí.
Dlouho si autorčini příznivci říkali či psali o pokračování. No… co kuchaře/ku může potěšit víc, než když slyší „prosím, přidat," říká autorka a zveřejňuje další porci svých osvědčených receptů.
Sladké hříchy – svérázný průvodce světem sladkostí, nabízí širokou paletu receptů a technik ze všech koutů světa. Tato prvotina od energické cukrářky Jitky Charyparové je skvělým zdrojem poučení a inspirace pro nadšené cukráře všech úrovní, kteří si
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem.
Výživa dětí je velké téma. Někdy se říká že jsme to, co jíme. Na tom je kus pravdy. Od kvality a způsobu výživy se odvíjí zdraví celého našeho organismu. Výživa determinuje osídlení střevní sliznice bakteriemi.
Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva!