Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte...
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná.
Kuchařka představuje revoluční přístup k vaření zeleniny se zaměřením na chuť. Výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale i snadno připravitelné pokrmy pro hosty.
Knížka je nabitá stravovacími tipy, ověřenými radami a lákavými recepty na pokrmy připravené bez cukru. Poskytne vám vše, co potřebujete k tomu, abyste zlepšili své stravovací návyky a zřekli se cukru v potravinách.
K výběru konceptu kuchařky jste nás inspirovali vy, naši čtenáři a čtenářky.
Zeptali jsme se více než 1000 z vás a rychlé recepty vyhrály na plné čáře. Proto vám tentokrát darujeme tu nejcennější ingredienci, kterou je čas. Dali jsme dohromady
Vánoce bez obvyklých 5 kil navíc? Víme, jak na to! Novinka Jíme zdravě o Vánocích je pro všechny, kteří si chtějí užít klasické české svátky bez výčitek, a přitom nepřibrat. Dobré jídlo k Vánocům prostě patří. Chcete se v lednu vyhnout dietám?
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).