Autorka Kateřina Novosádová přichází s další knihou o "barfování", kde se podělí o aktuální poznatky a nabídne mnoho nových skvělých receptů pro vaše mazlíčky.
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.
Kuchařka Rodinné stříbro vznikala vlastně spoluprací všech autorčiných přátel, kteří ochotně otvírali ony rodinné pokladnice a dávali nahlédnout do vyzkoušených a ověřených receptů.
V rukou držíte praktického průvodce pro rodiče dětí, které bojují s problémy při jídle – od vybíravosti, přes neochotu u jídla sedět, až po neschopnost jídlo rozžvýkat.
Řecká kuchyně je v zásadě prostá, založená na venkovském stylu vaření bez komplikovaných postupů, rozmanitých kombinací a nekonečného seznamu přísad. Tzatziki, souvlaki, musaku nebo řecký salát si můžete hravě připravit i u sebe doma.