Kuchařka S Alishou v kuchyni, s radostí a bez stresu, vychází z dlouholetého food&cook blogu AlishaEasyCooking. Většinu jídel lze připravit z cca pěti hlavních ingrediencí, do 30 minut a s minimem špinavých hrnců.
Úplně normální kuchařka pro úplně normální lidi. Taková je tato kniha! Rychle. Levně. Chutně. Jednoduše. Přesně tak vás naučíme vařit! Přidejte se k více než 150 000 lidí, kteří již vaří se značkou 30 minut v kuchyni. Nová publikace plná jedi
Milujete Monty Python? Slavíte poctivě Mezinárodní den švihlé chůze? Pro všechny nadšence do kultovního Létajícího cirkusu je tato kniha opravdovou lahůdkou.
Vegetariánskou kuchyni jak ji neznáte – hravou, kreativní a svěží – přesně takovou vaří v pražském bistru Green Table by Veolia se svým týmem šéfkuchařka Miluše Makó. Vařte snadno, rychle, zdravě a beze zbytků.
Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě a Jak jíme zdravě na podzim se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním.
V první části zájemce nalezne základní receptury, bez kterých by se Pú zkrátka neobešel. Druhá část shromažďuje kuchařské recepty vhodné k odpolednímu čaji, a třetí zavádí čtenáře do světa, kterému vévodí piknik.
Oba opravdu rádi vaříme a přísun inspirace
u nás nikdy nekončí, díky tomu můžeme psát
co nám síly a volný čas dovolí. S velkým potěšením
se s vámi dělíme o námi vyzkoušené recepty,
postřehy a zážitky z kuchyně i mimo ni.
Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít.
Zahradničit bez rytí – je to vůbec možné? A proč vlastně? Autoři této knihy (a mnozí jiní) svou zahradu tímto způsobem obdělávají již celá desetiletí. Ušetří si tak spoustu času i práce.