Fanynka Agathy Christie a milovnice jídla Karen Pierce se ve své kuchařce zaměřuje na jídlo v detektivních románech Agathy Christie. Všechny je prošla a sepsala snadné recepty na pokrmy či nápoje, které jsou v nich zmiňovány anebo souvisejí s dějem.
Jižní Morava není jen krajem vína. Pivovary tu byly už od středověku a do módy se vrací i dnes. V celém regionu vyrostlo už téměř 60 minipivovarů a další se chystají. Konzumenti žijí ve zlaté době, mohou ochutnávat podle libosti.
V této atraktivně pojaté publikaci najdete všechny podstatné informace o tradičních i pozapomenutých stylech piva, které se díky produkci malých pivovarů či minipivovarů vrací na náš trh.
Kniha obsahuje dvanáct kapitol podle měsíců v roce. Každý měsíc má svou poetiku, své svátky a rituály, ale i praktický dopad - jak vše dětem vysvětlit, včas si připravit, na nic nezapomenout?
Láďa Hruška se vrací s novými, neotřelými a snadnými recepty. Jejich proměna v chutný pokrm je hračka pro všechny nadšence v kuchyni. Z bohaté nabídky 73 jídel můžete vařit od rána do večera, od pondělí do neděle spolu se svými ratolestmi.
Je čas ukončit vaše nekonečné hubnutí a konečně zhubnutí. Přestaňte se motat ve spirále shazování kil a jojo efektu. Neopakujte stále stejné chyby, které vás vrací vždy na začátek. Už není čas na pokusy a omyly. Je čas žít!
Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií.
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny.
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví.
Autorka s láskyplnou nostalgií vzpomíná na dobu svého dětství a na přátele, u nichž byla vítaným hostem a kde zažila nejeden kulinářský zážitek. Inspiraci čerpá i ze svých zahraničních cest.
Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery.
Japonky mají odlišný vztah k jídlu než zbytek světa. Odhalte 7 tajemství, jimiž se řídí tradiční japonská domácnost, a 7 pilířů japonské kuchyně, jimiž jsou ryby, zelenina, rýže, sója, nudle, čaj a ovoce.
Zkušená cvičitelka fitness a jógy vysvětluje krok za krokem, jak se zbavit psychických i fyzických bloků, uvolnit tělo a dovolit mu spálit všechen nepotřebný tuk. Její jednoduché rady lze dodržovat po celý život a nikdy se už zpátky nekulatit.