Terry Pratchett - Nefalšovaná kočka

Nefalšovaná kočka

Nakladatel: Talpress 1997
Nefalšovaná kočka

Nefalšovaná kočka

134 Kč
Rozebráno
134 Kč
pohlídat
Rozebráno
104 Kč
pohlídat

Anotace

Opravdové kočky nenosí obojky; někdy ovšem na sebe nechají navléci šatičky pro panenku, načež sedí s debilním výrazem v obličeji a pozorně sledují své okolí, aby se nakonec jediným mocným skokem vyvlékly z kočárku, čepičky i zástěrky najednou.
Opravdové kočky nejsou ani jednoznačně sebevědomé, ani jednoznačně neurotické. Jsou tak trochu obojí,...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(5x)

Vaše hodnocení
Milá, útlá a velmi humorná kniha pro všechny kočkomily. O tom jaké kočky jsou a o tom jaké skutečně jsou. Povinná četba pro všechny majitele koček, vám vyhrkne slzy do očí a možná sdělí pravdu i o vaší kočce.
Bezkonkurenčně nejvtipnější kniha jakou jsem kdy četl. Na každé stránce, ale opravdu na každé, jsem propadal v záchvaty nekontrolovatelného smíchu. Za takovýto humor bych uděloval Nobelovu cenu. Bezkonkurenční. Nepřekonatelná. Úchvatná. Dechberoucí.
Knížka je opravdu hodně zábavná, snad i pro ty co nemějí kočku,ale pro majitele koček zcela určitě, ač se to někomu může zdát podivné tak většina i zdánlivě nemožných situací v ní popsaná se v reálu stává, teda pokud máte nefalšovanou kočku :-)
Jste-li majitelem kočky, bez téhle útlé drobné knížky se neobejdete. Můžete být vlastníkem všech možných barevných a instruktážních publikací o kočkách, nicméně až tento svazeček vám dopomůže k poznání, jaké kočky doopravdy jsou - tlusté, cynické, pragmatické, nesnesitelné mrchy.
Nefalšovaná kočka je antidepresivum, po kterém sahám vždycky, když je mi mizerně... po několika stránkách zapomenete na trable a už se budete jen pochechtávat ...to vám můžu zaručit :-)
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Pratchett, Terry - Nefalšovaná kočka

(...) Kniha je vhodná pro všechny kočkomily, kteří už prožili nějaký pátek s těmito stvořeními, jejichž jediný důvod existence je pouze vypadat roztomile. Genialita této útlé knížečky je ještě zvýšena fantastickými ilustracemi Gray Jolliffa. Pokud znáte cyklus Úžasná Zeměplocha a čistě náhodou vlastníte i kočku, určitě si ji přečtěte.
Hodnocení: 100%

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Nefalšovaná kočka
Autor:
Pratchett, Terry
Nakladatel:
Talpress
EAN:
9788085609196
ISBN:
80-85609-19-3
Doporučená prodejní cena:
116 Kč
Originál:
The Unadulterated Cat
Překlad:
Hrách, Tomáš
Ilustrace:
Jolliffe, Gray
Popis:
1× kniha, brožovaná, 140 stran, česky
Rozměry:
11 × 17,5 cm
Rok vydání:
1997 (1. vydání)