Kristina Kopáčková - Japonská kuchyně

Japonská kuchyně

- 10%
89 Kč
běžná cena 99 Kč
Pohlídat

Anotace

100 předpisů ze zcela charakteristické a pro nás poměrně exotické japonské kuchyně. Na stole se hojně objevují ryby a další produkty moře. Základní surovinou japonské stravy však je, a odjakživa byla rýže, které se v historii používalo také jako platidla a byla i hlavní zemědělskou plodinou.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(2x)

Vaše hodnocení
Jeden z mála titulů, který uceleně mapuje široké spektrum japonských pokrmů na pouhých 80 stranách. Suši je zmíněno okrajově (na českém trhu o něm existuje mnoho dalších publikací), o to větší prostor je ale věnován jiným, více či méně známým japonským specialitám, včetně dezertů a částečně i nápojů. Knížka kromě toho obsahuje zmínku o tradičních...
Více

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Japonská kuchyně
Autor:
Kopáčková, Kristina
Nakladatel:
NLN - Nakladatelství Lidové noviny
EAN:
9788071062943
ISBN:
80-7106-294-4
Doporučená prodejní cena:
99 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 80 stran, česky
Rozměry:
16,5 × 23,5 cm
Rok vydání:
2003