Ludmila Šilhánková - Mikrobiologie ...

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Nakladatel: Academia 2002
Rozebráno
221 Kč
pohlídat

Anotace

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
Autor:
Šilhánková, Ludmila
Nakladatel:
Academia
EAN:
9788020010247
ISBN:
80-200-1024-6
Doporučená prodejní cena:
245 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 364 stran, česky
Rok vydání:
2002