Clive Barker - Abarat - ...

Abarat - Magické dny, krvavé noci

Nakladatel: BB art 2005
Abarat

Abarat

531 Kč
Rozebráno
531 Kč
pohlídat
Rozebráno
441 Kč
pohlídat
Abarat

Abarat

351 Kč
Rozebráno
351 Kč
pohlídat

Anotace

Dobrodružství Candy Quackenbushové v úžasném světě Abaratu je hodinu od hodiny zvláštnější. Christopher Carrion, Vládce půlnoci, vyslal svého nohsleda, aby ji chytil. Proč? Co chce Carrion od obyčejné dívky z Minnesoty? A proč Candy začíná mít pocit, že už v Abaratu někdy byla? Jak je možné, že zná magická slova, přestože si nepamatuje, kde se je...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení
Abarat je fakt boží!!!Hrozně dobře se mi četl a byla bych ráda kdyby třeba vyšel i další díl o dobrodružství Candy a jejich přátel.
Když jsem četla 1. díl hned se mi zalíbil.Je to napínavé,hodně na přemýšlení a prostě super knížka.Když vyšel 2.díl okamžitě jsem si ho sehnala a je možná ještě lepší než prní.Kdo jste to nečet,pusťte se do toho!!!!!!!
Musmím pouze souhlasit s hodnocením výborným.Jako ostatní knihy i tato strhuje širokou fantazií autora.Skvělá....jen mi asi uniklo, proč příběh končí v půlce....ale zřejmě je tu nějaké pokračování.Doporučuji

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Barker, Clive - Abarat

(...) Clive Barker zde vytvořil jistou směs hororu, fantastického cestopisu a dobrodružného příběhu. Jak jsem už napsal v úvodu, snažil se sice vytvořit příběh pro děti a mládež, ale přese všechno nemůže v sobě potlačit svůj žánrový základ – horor. (...) Celý příběh je založen na typicky pro něj psaných, nebo spíše vytvořených dialozích a popisech jednotlivých situací. Dovede si prostě pohrát s jednotlivými konkrétními epizodami, na kterých umně dokáže svůj talent pro navozování atmosféry strachu a hrůzy. (...) Kniha patří opravdu ke skvěle vytvořeným příběhům, jehož kvalitu ještě podtrhává jedinečná grafická úprava autora.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Abarat - Magické dny, krvavé noci
Autor:
Barker, Clive
Nakladatel:
BB art
EAN:
9788073416058
ISBN:
80-7341-605-0
Doporučená prodejní cena:
490 Kč
Originál:
Abarat: Days of Mafic, Nights of War
Překlad:
Bartlová, Adéla
Popis:
1× kniha, vázaná, 488 stran, česky
Rozměry:
16 × 23 cm
Rok vydání:
2005 (1. vydání)