Evita Naušová - Jizvy
Snížená cena

Jizvy

Nakladatel: Paseka 2007
Rozebráno
44 Kč
pohlídat

Anotace

Autobiografická novela vypráví příběh dívky, jež se po smrti své matky vrací do rodného domu, aby se pokusila stmelit dávno rozpadlé vztahy mezi ní, sourozenci a otcem. Je to cesta za poznáním dávných hříchů a nenávisti, okamžiků štěstí, které fatálně poznamenaly soužití rodičů. Příběh se odehrává v tzv. Sudetech na severu Čech a je zároveň zprávou...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(2x)

Vaše hodnocení
Tuto knihu jsem přečetla jedním dechem za večer.. našla jsem v ní analogie, které mi připomněly zážitky i osoby z mého života... autorka píše svižně s pěknou slovní, potažmo obrazovou, zásobou... kniha, která se dá strávit, i přes některé těžkosti, ale takový je život, ale přesto zanechá hlubší vzpomínku, ... knihu klidně daruji a doporučím dalším.
Knihu jsem přečetl za odpoledne. Děj autorčiny zpovědi byl poutavý a byl jsem jím pohlcen. Měl jsem pocit, že jsem jeho součástí, jako nestranný pozorovatel. Rád bych si od autorky ještě něco přečetl.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

KNIŽNÍ MENU MICHAELY HEČKOVÉ

(...) Naušová napsala příběh plný starých vin, zlosti a hříchů, plný nevysloveného utrpení, ale i štěstí, a svou hlavní hrdinku nechala beze špetky sentimentu projít pěkně skrz historii celé jedné rodiny. Jizvy jsou zkrátka poutavou zpovědí, jež strhne (a čtenář bude mít pocit, že je její součástí, nikoliv jen nestranným pozorovatelem).

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Jizvy
Autor:
Naušová, Evita
Nakladatel:
Paseka
EAN:
9788071858232
ISBN:
978-80-7185-823-2
Doporučená prodejní cena:
149 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 144 stran, česky
Rozměry:
13 × 20 cm
Rok vydání:
2007 (1. vydání)