Stephen King - Lisey a její příběh

Lisey a její příběh

Nakladatel: Pavel Dobrovský - Beta 2007
Lisey a její příběh

Lisey a její příběh

306 Kč
Skladem
306 Kč
Rozebráno
296 Kč
pohlídat
Lisey´s Story

Lisey´s Story

287 Kč
Rozebráno
287 Kč
pohlídat

Anotace

Lisey Landonová je vdova po slavném spisovateli Scottu Landonovi, nositeli mnoha literárních cen.

Když se Lisey konečně po dvou letech od manželovy smrti pustí do vyklízení Scottovy pracovny, uvědomí si, jak velký kus jeho minulosti (a vlastně i minulosti, kterou prožili spolu), vytěsnila z paměti. Proč tomu tak bylo? Co ji donutilo spustit mezi...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(6x)

Vaše hodnocení
Jsem Kingova čtenářka už 26 let..A toto je kniha mého srdce. To není horor, je to nádherná sci fi, někdy je těžší jí porozumět, ale teprve po přečtení této Knihy mi došlo, že King je opravdu nenahraditelný, úžasný spisovatel..
Po deseti letech jsem opět četl Kinga a působí na mne pořád stejně úžasně...'Lisey' není jednoduché číst, musí se číst takříkajíc jedním dechem. Zvláštní zápletka činí příběh dost komplikovaným a spoustu věcí pochopíte až v poslední třetině knihy. Ale trpělivost přináší ovoce. Nádherná kniha o lásce a fantazii, tématicky odlišná od typického Kinga....
Více
Opravdu jedna z nejlepších knih od Kinga, která ale není pro každého. Prolínání několika dějových linií vyžaduje neustálou pozornost. Náročná a strhující!!!
Jedna z nejlepších knih S. Kinga. Náročné čtení, místy se člověk musí v textu vracet, aby neztartil nit, ale geniálně propojeno několik rovin. Skvěle literárně zpracováno. Je vidět, že King je pan spisovatel.
Moje první Kingova kniha a velké zklamání. Nelze bylo se začíst. A to jsem se těšila, že si přečtu příběh vdovy, jenže jsem asi jinak naladěná. Stále se nic nedělo. Po 200 stranách jsem to vzdala. Bohužel.
Jak Kinga miluju, tohle se fakt nedalo číst. Vůbec jsem nepochopila o čem to bylo, chyběl mi děj, chybělo mi napětí, chyběla mi chuť dočíst. Bohužel kolegové (taky Kingovci) mají stejný názor - tohle se mu fakt nepovedlo. Připada mi jako knížka z nutnosti něco uvést na trh - no, nevim.
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Lisey a její příběh
Autor:
King, Stephen
Nakladatel:
Pavel Dobrovský - Beta
EAN:
9788073063085
ISBN:
978-80-7306-308-5
Doporučená prodejní cena:
329 Kč
Originál:
Lisey´s Story
Překlad:
Bartošková, Linda
Popis:
1× kniha, vázaná, 462 stran, česky
Rozměry:
15 × 21 cm
Rok vydání:
2007 (1. vydání)