Stephenie Meyerová - Stmívání

Stmívání: 1. díl

Nakladatel: Egmont 2008
Rozebráno
314 Kč
pohlídat

Anotace

První díl upírské milostné ságy, která se stala světovým bestsellerem. Isabella Swanová se stěhuje do Forks, městečka ve státě Washington, kde neustále prší. Zdá se jí, že na světě neexistuje nudnější a beznadějnější místo - až dokud nepotká tajuplného a přitažlivého Edwarda Cullena, který doslova obrátí její život vzhůru nohama. Do Isabellina...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(7x)

Vaše hodnocení
Každý den jsem se těšil, až se vrátím ze Synagogy a budu si moci číst Twilight. Ten pocit, když si sundáte jarmulku, sednete do křesla, vezmete si nějakou tu košér mňamku a otevřete Twilight.... Nádhera.
Příběhy, jako je právě Twilight, jsme obklopeni denně, jenom je potřeba otevřít oči a pořádně se dívat.
Mazel tov, přátelé, a hurá do čtení!
Kniha si ke mě našla cestu sama mimo obecné šílenství a musím říct, že jsem dlouho nečetla nic tak skvělého přestože už nejsem teen:-)))! Všechny díly jsem přečetla jedním dechem a doslova během několika hodin, prostě úchvatné a jednozančně doporučuji.
Tahle knížka mě neskutečně nadchla. Je krásně napsaná a čtenáře drží v neustálém napětí. Skvělé propojení 'hororu' a zároveň milostného románu. Považuji se za docela vášnivého čtenáře a ne každá knížka mě nadchne. Ale tahle mě doslova uchvátila. Opravdu bych ji doporučila každému, kdo si chce přečíst něco trochu netradičního a krásného. Nebudete litovat.
Knihu jsem prozatím nečetla, ale film je úžasný. A jelikož se mi vždycky potvrdilo, že kniha je lepší než film, tak věřím tomu, že je to neskutečně dobrá kniha...
Také jsem nejdřív viděla film až potom se mi dostala do ruky knížka. I když už dávno nejsem v pubertě :) i tak se mi knížka líbila. Je tam mnoho emocí a nenaplněné (zakázané) lásky což dokažou vnímat a lépe procítit lidé, kteří si už nějakými vztahy prošli. Druhý díl (Nový měsíc) je podle mého ještě lepší.
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Stmívání
Autor:
Meyerová, Stephenie
Nakladatel:
Egmont
EAN:
9788025208984
ISBN:
978-80-252-0898-4
Doporučená prodejní cena:
349 Kč
Originál:
Twilight
Popis:
1× kniha, brožovaná, 407 stran, česky
Rozměry:
14 × 21 cm
Rok vydání:
2008 (2. vydání)