Dvanáct chutí roku: Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
Nakladatel: Ikar
2011
314
False
1
127
2
4
24
165910
0
Do oblíbených
Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si zboží do oblíbených.
Rozebráno |
314 Kč
|
Anotace
S velkou invencí proměňuje autor knihy, šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií.
Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z...
Zobrazit celý textPečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z...