Eva Munková - Život s čertem

Život s čertem

Nakladatel: Carpio 2012
Není skladem
143 Kč
pohlídat

Anotace

Život z čertem je kniha, jež se čte jedním dechem. To proto, že chce zachytit příběh člověka a psa v okamžiku loučení, neboť i psi jsou smrtelní a mají své nebe. Čert je nalezencem z vietnamské tržnice, kde ho autorka "zachrání" před nejasným osudem. O tom, jak může člověk těsně komunikovat se zvířetem svědčí živé dialogy - rozmluvy s Čertem, kdy se dostáváme do lidské i zvířecí duše.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(11x)

Vaše hodnocení
Tato kniha je skvělá,zasmála jsem se u ní i pobrečela.
Četla jsem knihu týden, kvůli pracovním povinnostem, ale kdybych je neměla, mám ji přečtenou za den, je totiž napínavě lákavá, co se bude dít následujíci den.
Pro mne osobně ta kniha je blízká, protože rodinku znám a Čerta jsem taky znala, tak mě běhal mráz po zádech.
...
Více
děkuji za knížku, která popisuje pejska, kterého doma mám. Je nejen vizuálně naprosto stejný voříšek, ale troufám si tvrdit, že jeho duše je takřka totožná s Čertíkem. Takže přátelé, čtenáři: čtěte, toto není kniha ale život sám! Odhalí i nepejskařům, jak vzácný a nenapodobitelný čas může být člověka, který přistoupí na vořeší rovnoprávné...
Více
Ne, nadpis není přehnaný. :-) Velmi krásná knížka, která mě rozesmála i rozbrečela. Doporučuji přečíst. Čert byl jistě krásný a výjimečný pejsek... A nikdo nepochválil ilustrace? Ty jsou také perfektní!
Já vím, trochu to přeháním, ale tohle hodnocení mě napadlo poté, co jsem knihu doslova zhltnul za jediný večer. Každý pejskař si v ní najde něco. Každé psisko je osobnost, a hlavní hrdina Čert je psí osobnost první třídy. Doporučuju! Nudit se nebudete.

Úžasný příběh psa, který si dokázal získat spoustu srdcí a myslím, že i to moje a mé dcery. Při čtení této knihy jsme se často společně zasmály z plných plic. Jakmile jsem knihu otevřela, už jsem od ní nedokázala odejít - prostě perfektní :-)

Tato půvabná, humorně laděná kniha pro děti i dospělé vypráví příběh Čerta, psa mnoha výstředností, téměř lidských vlastností a vysoce selektivní paměti, kterého autorka, česko-americká novinářka žijící v Praze, "osvobodila" v roce 2008 z vietnamského tržiště. Čert se jí záhy stává nejlepším přítelem, ale také zdrojem mnoha úsměvných nedorozumění...
Více
Příběh souznění psí a lidské duše, u kterého se od srdce zasmějete. Prolíná se v něm neuvěřitelný psí temperament, ženská laskavost a zároveň životní energie a pragmatický pohled na svět pána domu, který se, chtě-nechtě, psí lásce neubrání. Dámy, pokud máte po boku racionálního partnera a jste majitelky čtyřnohých členů domácnosti, tato kniha bude dost možná i Vaším zdrcadlem.
Zobrazit další (4)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Život s čertem
Autor:
Munková, Eva
Nakladatel:
Carpio
EAN:
9788086434193
ISBN:
978-80-86434-19-3
Doporučená prodejní cena:
159 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 115 stran, česky
Rozměry:
18 × 18 cm
Rok vydání:
2012 (1. vydání)