kol. - SEXY moderní ...

SEXY moderní česká kuchyně

kol.
Nakladatel: R Media 2013
Rozebráno
359 Kč
pohlídat

Anotace

Stejný produkční tým, který spolupracoval s Romanem Vaňkem z Pražského kulinářského institutu na jeho bestsellerech „Poklady klasické české kuchyně“, „Kouzlo kuchyně Čech a Moravy“ a „Sushi doma krok za krokem“, nyní přichází s vlastní kuchařkou. SEXY moderní česká kuchyně je stejně dobře propracovaná a přehledná kuchařská kniha, ze které uvaří...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Kuchařky, které neodnese čas

(...) Do našich luhů a hájů se vrátí majitelé kuchařské knihy Sexy moderní česká kuchyně, za jejímž vznikem stojí šéfkuchař italsko-francouzské restaurace La Veranda Radek David. „V kuchyni se nesmí nic uspěchat, jen tak se rozvine vůně a chuť,“ tvrdí David s tím, že kuchařka nechce nabízet nějaká afrodiziaka, ale přitažlivou škálu jídel v moderním a odlehčeném pojetí tak, jak je připravují nejlepší čeští kuchaři. I s ním jich je jedenáct a rozpisy jsou dělané pečlivě včetně tipů, jak je třeba v jednotlivých ročních obdobích možné zaměnit sezónní ovoce.

Česká kuchyně může být moderní a sexy. Nová kuchařka deseti šéfkuchařů je toho důkazem

(...) Kniha je rozdělena do deseti kapitol, které doprovází více než sto fotografií, z nichž doslova cítíte vůni i chuť předkládaných jídel. Recepty jsou sestaveny tak, aby zpracováním i surovinami byly dostupné každému, kdo se rozhodne postavit ke sporáku a začít. Kromě ingrediencí obsahují i dobu přípravy a vaření, přesný postup a nakonec i tip, jak jídlo ještě ozvláštnit či některou surovinu nahradit. Součástí SEXY moderní české kuchyně je i představení hlavních aktérů a restaurací, v nichž působí. Z medailonků se dozvíte, že Radek David chtěl být původně kosmonautem či pilotem F1, šéfcukrář Lukáš Skála zase od malička žil v cukrárně rodičů mezi laskominkami a kremrolemi. Kuchařka, kterou vydalo vydavatelství R MÉDIA, skutečně stojí nejen za prolistování.

Sexy moderní česká kuchyně

Deset špičkových českých šéfkuchařů v čele s Radkem Davidem prozrazuje v nové kuchařské knize Sexy moderní česká kuchyně oblíbené pokrmy z vlastních domovů. Jde však, jak už název napovídá, o moderní, odlehčené české recepty, které jsou "sexy". Kniha je rozdělena do deseti kapitol a obsahuje více než sto fotografií. Díky této přehledné kuchařce uvaří úžasné pokrmy i normální smrtelník. Recepty jsou sestaveny tak, aby zpracováním i surovinami byly dostupné každému, kdo se rozhodne postavit ke sporáku. Nápady, forma i vybraná jídla však musejí nadchnout i profesionály.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
SEXY moderní česká kuchyně
Autor:
kol.
Nakladatel:
R Media
EAN:
9788090562905
ISBN:
978-80-905629-0-5
Doporučená prodejní cena:
399 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 208 stran, česky
Rozměry:
21,5 × 28,5 cm
Rok vydání:
2013 (1. vydání)