Pod toskánským sluncem: Můj italský domov

Nakladatel: Paseka 2013
Není v prodeji
165 Kč
pohlídat

Anotace

Americká autorka líčí ve své mimořádně úspěšné knize radosti i strasti, jež jí a jejím blízkým přineslo rozhodnutí zakoupit opuštěnou usedlost na toskánském venkově a pustit se do její opravy, především ale své objevování krás okolní krajiny, chutí místní kuchyně i půvabu volně plynoucích dnů toskánského jara a léta. Svodům italské přírody,...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení

Příjemná oddechovka nejen na léto. Film je trochu jiný, ale to nevadí. A vynikající recepty jsou výborným bonusem. Doporučuji.

Je to požitek pro všechny milovníky Itálie. Nádherně pohodová knížka. Kdo Itálii zná, bude se nad ní často usmívat s myšlenkou 'tak to je přesný'. Pro ty, kdo Toskánsko navštívili to je určitě milá připomínka, ti druzí nad knížkou jistě začnou okamžitě plánovat návštěvu tohoto kraje. Jednoznačně nejlepší knížka s touto tematikou. Nic jí nechybí ani...
Více
Nezbytná příručka pro milovníky Toskánska, 'povinná' četba pro ty, kteří jej ještě nenavštívili a mají to v plánu i pro ty, kteří si jen chtějí oživit vzpomínky. Odstraňovač smutků, nezbytná přísada pro zlepšení nálady.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Jak se učíme přebývat sami v sobě

(...) Není divu, že se kniha americké spisovatelky Frances Mayesové Pod toskánským sluncem po svém vydání roku 1996 více než dva roky držela na žebříčku bestsellerů listu New York Times a v roce 2003 se dočkala dokonce filmového zpracování. (...) Ale kniha Mayesové není jen o snění, poezii, okouzlení a historii krásné země. Popisuje i nádherné plody, které tento kraj poskytuje, pokrmy, které se tu nabízejí, a jako bonus uvádí také celou řadu originálních kuchařských předpisů těchto lahůdek.

Magazín OKO

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Pod toskánským sluncem
Autor:
Mayesová, Frances
Nakladatel:
Paseka
EAN:
Doporučená prodejní cena:
165 Kč
Originál:
Under the Tuscan Sun: At Home in Italy
Překlad:
Mayerová, Zuzana
Popis:
Elektronická kniha, 290 stran, bez zabezpečení DRM, 2,8 MB ePUB ePUB, 6,2 MB Mobi Mobi, 1,2 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2013