Alexandra Potter - Na stejné vlně

Na stejné vlně

Nakladatel: Kristián 2014
Rozebráno
251 Kč
pohlídat

Anotace

Taky jste kdysi v mládí potkala někoho, do koho jste se bláznivě zamilovala, ale pak se vaše cesty rozešly a už jste se nikdy neviděli? A kolikrát vás napadlo, jak by se život vyvíjel, kdybyste měli víc času se poznat? Jenže láska nečeká věčně a člověk nesmí promeškat šanci zjistit, jestli je to ten pravý. Tuhle otázku si klade nejen Grace, která...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(16x)

Vaše hodnocení
Byla to moje první knížka od této autorky a musím říct, že je napsaná úžasně. Četla jsem ji jedním dechem a bylo těžké se od ní odtrhnout. Už se těším, že si přečtu další z jejích titulů.
Kniha se mi moc líbila. Zbožňuji Alexandru Potter a vždycky ráda sáhnu po jejím dalším kousku.
Autorka píše neuvěřitelně mile, čtivě, romanticky a její knihy jsou sázkou na jistotu. A ani tato není výjimkou...

Strany byly hustě popsány a mělo to skoro čtyři sta stran. Nicméně jsem se nenudila, chvíli jsem se začítala, bylo tam dost...
Více
To vše a ještě víc je obsaženo v této knize, která se četla jedním dechem. Neskutečně jsem vše prožívala s hlavní hrdinkou Grace a moc jsem ji přála ať se správně rozhodne. Ke konci jsem se málem rozbrečela. U mě zatím nejlepší kniha od Alexandry Potter, kterou jsem četla.
Poprvé jsem si od Alexandry Potter koupila knihu Láska z Paříže a nemůžu se od ní vůbec odtrhnout..když mám čas procházím knihkupectvími a koukám jestli nenarazím na další knihu od této úžasné spisovatelky :)
Krásná kniha,miluju celkově spisovatelku...proto jsem si tuhle knížku koupila a jsem z ní nadšená...Krásně je to vše popsané...a knížku jsem si oblíbila...takže za mě super :)
Děkuji za pěkné počteníčko. Do příběhu Tess jsem se vpravila a společně s ní opravdu prožila. Vtipně a aktuálně popsaný děj mne nejen pobavil, ale dovedl mě odreagovat z mých všedních problémů. Takže super relax. Prostě "Potterka" mě opět nezklamala. Je to oprávněně jedna z nejčtenějších současných autorek. V knihkupectví knížka Alexandry...
Více
Pan pravý, pan nepravý?? To je otázka. Ne každý se s hlavní postavou ztotožní protože pro každého ten pravý vypadá jinak, já jsem se nejvíc ztotožnila s Rhian. A to se mi dlouho nestalo, že bych se ztotožnila s jinou než s hlavní postavou. Což samozřejmě znamená že kniha je napsaná všestranně, ukazuje život více lidí ne jen hlavní postavy a čtenář...
Více
Knihu jsem přečetla jedním dechem a určitě se chystám koupit si další knihy od této úžasné spisovatelky :)
Potterka mě opět nezklamala,je to třetí kniha,kterou jsem od ní četla a tuhle jsem dostala na své 35 narozeniny minulý měsíc...a opět mě nadchla...četla se jedním dechem a udělat něco v domácnosti bylo tudíž mimo program,prostě jsem musela číst a číst.Ještě musím přečíst Kde ta holka je,Co je nového kotě a S Tebou už nikdy...:-D
Knížka je velice čtivá, přečetla jsem ji jedním dechem. Opravdu se povedla a já už těším na další. Lenka
Byla to moje první přečtená kniha od Alexandry Potter a dostala mě. Nádherný příběh ze života, který může potkat každou z nás. Díky za skvělé počteníčko.
Kniha naprosto splnila mé očekávání - v dnešním shonu a stresu se zastavit nad neobyčejným příběhem lásky a nechat se vtáhnout do děje plného romantiky a fandit hrdince, aby zvolila toho pravého - to je přesně to, co jsem hledala :-)
"Potterka" mě opět "dostala". Při čtení jsem prožila hned několik životních příběhů, které mě úplně vtáhly do děje. Super strhující. Mám pocit, že nejen autorka a postavy v knize,ale i já jsme na stejné vlně. Prostě se takto i já nenápadně stávám "Potterkou". Díky za příjemně strávený čas a těším se samozřejmě už na Vánoce na nový titul. M.
Kniha se čte jedním dechem, ostatně jako ostatní tituly od této skvělé autorky. Vřele doporučuji těm, kteří se chtějí odreagovat, pobavit a zasnít si. Knížky Alexandry Potter jsou prostě má krevní skupina!!! :)
Bravo. Potter konečně přidala do děje více postav a povedlo se jí to. V pravý čas se protnuli a já jakožto čtenář jsem byla ve větším napětí, než u jejich ostatních knih. Na stejné vlně není nejápaditější knih od AP,ale určite je nejzajímavější po literární stránce.
Kniha Na stejné vlně mě mile překvapila svou odlišností od ostatních knížek Alexandry Potter. Věnuje se zde většímu počtu lidí a jejich příběhům, které jsou od sebe naprosto odlišné. Tuto knihu jsem přečetla za 2 dny, jelikož mě upoutala svou nápaditostí a překvapivě se vyvíjejícími příběhy.
Zobrazit další (13)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Magazín OKO

Rádio Kosmas

Knižní hitparáda Miloně Čepelky

 
 |  Miloň Čepelka

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Na stejné vlně
Autor:
Potter, Alexandra
Nakladatel:
Kristián
EAN:
9788087530382
ISBN:
978-80-87530-38-2
Doporučená prodejní cena:
279 Kč
Originál:
Do you come here often?
Překlad:
Mičínová, Ivana
Popis:
1× kniha, vázaná, 400 stran, česky
Rozměry:
13,7 × 20,7 cm
Rok vydání:
2014 (1. vydání)