Eric Treuille, Jeni Wright - Škola kuchařských technik

Škola kuchařských technik: Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem

Nakladatel: Ikar 2014
- 10%
449 Kč
běžná cena 499 Kč
Pohlídat

Anotace

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Škola kuchařských technik
Autor:
Treuille, Eric a Wright, Jeni
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024925943
ISBN:
978-80-249-2594-3
Doporučená prodejní cena:
499 Kč
Originál:
Le Cordon Bleu Complete Cooking Techniques
Překlad:
Rákosníková, Jitka
Popis:
1× kniha, vázaná, 352 stran, česky
Rozměry:
22,5 × 28,3 cm
Rok vydání:
2014 (1. vydání)