Ladislav Špaček - Dědečku, vyprávěj
Ke stažení

Dědečku, vyprávěj

Interpret:  Ladislav Špaček
Nakladatel: Mladá fronta 2015
Ihned
159 Kč
Dědečku, vyprávěj

Dědečku, vyprávěj

179 Kč
Rozebráno
179 Kč
pohlídat

Anotace

CD Dědečku, vyprávěj je určeno dětem od tří let, vypráví o světě etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka. Děti se naučí základům chování ve společenských situacích, které jsou přiměřené jejich věku a zkušenostem. Dozvědí se, jak se máme chovat v rodině, na ulici, ve školce, na návštěvě, u stolu, v divadle, v...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Naše děti si knížku oblíbily a vydržely ji poslouchat znovu a znovu. Věk 4 a6 let. Je fakt že jsou zvyklé na to , že jim všichni čteme. Nejen etiketu. Nechápu, co se paní Basině nelíbí na chování dědečka k Viktorce. A o tom jak užitečná jsou slova prosím a děkuji se přesvědčuji ve své práci dnes a denně. Bohužel, je pravda že v tramvaji a v...
Více
Dceři se kniha moc líbila a je skvělé, že je součastí i audiokniha, takže může poslouchat i v autě. Je to prostě nenásilná etiketa pro děti formou příběhů a kdo hledá něco jiného, je asi zklamán.
Zakoupila jsem a těšila se, jaká knížka bude. A mohu se jen připojit k předešlé recenzi - dětem se líbí, ale já jsem zklamaná. Nelíbí se mi, jak se dědeček k Viktorce chová, jak k ní mluví a vlastně bych nechtěla, aby toto bylo vzorem.
Krásně ilustrovaná kniha. Text mi přijde trochu kostrbatý a suchý. Kapitola o kouzelných slovech děkuji a prosím je pro mě už trochu pravěk. Přece všichni víme, jak to s jejich kozlem je... Myslím, že výchovné věci měl konzultovat více autor s dětskými psychology. Dceři se jinak kniha líbí.
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Interpret/Interpretka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Dědečku, vyprávěj
Autor:
Špaček, Ladislav
Nakladatel:
Mladá fronta
EAN:
Doporučená prodejní cena:
159 Kč
Interpret:
Špaček, Ladislav
Režie:
Mančal, Petr
Popis:
AudioKniha ke stažení, 13 x mp3, délka 55 min., velikost 50,2 MB, česky
Rok vydání:
2015