Karolína Katchaba Hrubešová - Nebojte se jíst ...

Nebojte se jíst - a hubnout!: Kila shodíte navždy jen pestrým a zdravým jídlem

Nakladatel: Katchaba Food & Fitness 2017
Rozebráno
179 Kč
pohlídat

Anotace

Karolína Katchaba Hrubešová je jednou z nejúspěšnějších foodblogerek, které se v posledních letech objevily na sociálních sítích. Od roku 2017 se armáda „Kačabek“, jak si říkají členky její převážně ženské facebookové skupiny Jíme a hubneme s Katchabou, rozrostla na 100 tisíc a každý den do ní přibývají další.

Kniha Nebojte se jíst – a hubnout!...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(6x)

Vaše hodnocení
Tak dneska mi konečně přišla tato knížka. A jsem z ni velice nadšená ! Obsah knizky, naprosto skvělá. Libi se mi rady a typy od autorky. I vlastni zkusenost a zkusenosti i jinych. O receptech ani nemluve. Recepty jsou uzasne! Jelikoz dle receptu uz jsem parkrat varila a chutnali cele nasi rodince ❤ libi se mi především jak u receptu jsou dane tipy...
Více
Ve vší skromnosti se jako autorka knihy ptám, jak se mohla odbornice na zdravou výživu Blondi Elle dostat v tiskárně v Rychnově nad Kněžnou do balíků s knihami ZATAVENÝMI do fólie a čekajícími na dopravu do distribuce, která se uskutečnila až o tři dny později než je datum jejího příspěvku. Klobouk dolů!
Kniha je mimořádně kvalitní a to nejen po obsahové stránce. Pokud dorazila z tiskárny 8. 12. do distribuce, nechápu, jak se k ní Blondi Elle dostala o 3 dny dřív.
Pokud dané problematice aspoň trochu rozumíte, tak již po pár stránkách zjistíte, že vám kniha maximálně sebere váš drahocenný čas. Kniha nemá čím obohatit a bez zbytečných "okecávek" by se její obsah dal velice jednoduše "smrsknout" na jednu A4ku. Nic, co by pravý milovník zdravého životního stylu chtěl zařadit do své knihovny.
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Nebojte se jíst - a hubnout!
Autor:
Hrubešová, Karolína Katchaba
Nakladatel:
Katchaba Food & Fitness
EAN:
9788027029006
ISBN:
978-80-270-2900-6
Doporučená prodejní cena:
199 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 180 stran, česky
Rozměry:
18,5 × 25,5 cm
Rok vydání:
2017 (1. vydání)