Ke stažení

Zdraví máme na talíři: Léčivé i škodlivé účinky potravin

Nakladatel:  Granit 2018
Ihned
139 Kč

Anotace

Publikace popisuje obsahové látky potravin důležitých pro lidský organizmus. Uvádí nejen léčivé, ale i škodlivé účinky potravin s důrazem na potraviny rostlinného původu jako je zelenina, ovoce, obilniny, olejniny, či koření. Nechybí však ani houby, maso, mléko, živočišné tuky, vejce, cukr a včelí produkty. Popisy jsou často doplňeny užitečnými...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Zdraví máme na talíři
Autor:
Bodlák, Jiří
Nakladatel:
Granit
EAN:
ISBN:
Popis:
Elektronická kniha, 176 stran, bez zabezpečení DRM, 6,1 MB ePUB ePUB, 7,5 MB Mobi Mobi, 1,8 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2018