Tomáš Kozák - Prokletí ...

Prokletí jantarové komnaty

Nakladatel: Plot 2018
Prokletí jantarové komnaty

Prokletí jantarové komnaty

269 Kč
Skladem
269 Kč
Rozebráno
269 Kč
pohlídat

Anotace

Jantarová komnata – perla evropského umění, která záhadně zmizela na konci druhé světové války, je snem snad všech romantiků a sběratelů. Mezi ně se počítá i hlavní hrdina strhujícího mysteriózního thrilleru Tomáše Kozáka. Když se této vzácnosti dostane shodou okolností na stopu, netuší, že po ní vyjma amatérských hledačů pokladů pasou i členové...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(5x)

Vaše hodnocení
Knížka skutečně "odsejpá" a já bych autorovi i věřil, že kus toho jantaru našel... Je to psáno velmi věrohodně, byl jsem v ději až do konce. Mimochodem, minulá kniha, Sputník a Malý princ je literální a jazyková lahůdka a bohužel i ten text jednotlivých povídek je sice pro mnohé,zvláště puritány pobuřující, ale jinak vynikající. Povídky...
Více
Tomáši bravo, je to něco jiného, než Tvoje dosavadní tvorba. Přečetl jsem jedním dechem, velmi mě to zaujalo. Podle mého laického názoru je to dobrý námět pro scénář k televiznímu či filmovému zpracování.
22.07.2018
Milan a Majka, t.č. v Jihlavě
Děj má spád, kniha udržuje čtenáře v neustálem napětí, a zároveň obsahuje erudovaný popis historických událostí. Přála bych sobě i ostatním čtenářům, aby se autor místo psaní obscénních paperbacků nadále věnoval tomuto žánru. Knihu vřele doporučuji!
Nečetl jsem lepší thriller od českého autora. Nedokázal jsem knihu odložit, dokud jsem nedočetl poslední stranu. Měl by si jí přečíst nějaký filmový producent. Konečně by česká kinematografie vyprodukovala něco, na co se dá koukat.
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Prokletí jantarové komnaty
Autor:
Kozák, Tomáš
Nakladatel:
Plot
EAN:
9788074283291
ISBN:
978-80-7428-329-1
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 284 stran, česky
Rozměry:
15 × 21 cm
Rok vydání:
2018 (1. vydání)