Hana Sedláčková - Technologie ...
Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Nakladatel: Fortuna 2008
Skladem
169 Kč

Anotace

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček....

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Technologie přípravy pokrmů 3
Autor:
Sedláčková, Hana
Nakladatel:
Fortuna
EAN:
9788073730321
ISBN:
978-80-7373-032-1
Popis:
1× kniha, brožovaná, 96 stran, česky
Rozměry:
20,6 × 30,1 cm
Rok vydání:
2008 (2. upravené vydání)