Martin Franc - Dějiny výživy a ...
Chystá se

Dějiny výživy a stravování v českých zemích 1945–1970

Nakladatel: Academia
Připravujeme
pohlídat

Anotace

Publikace přináší celkový pohled na dějiny výživy a stravování od poválečné bídy a přísného přídělového systému až po velký rozmach české haute cuisine na konci šedesátých let. Autor se zaměřil jak na domácí vaření, tak stravování v restauracích i v jídelnách. Ukazuje, jak se utvářely ceny potravin a co lidé vnímali jako luxus. Zkoumá nejrůznější...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Dějiny výživy a stravování v českých zemích 1945–1970
Autor:
Franc, Martin
Nakladatel:
Academia
Edice:
Šťastné zítřky /Academia
EAN:
Doporučená prodejní cena:
0 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, česky