Ivan Brezina, Iva Brezinová - Cesta na východ

Cesta na východ: Průvodce pro nezávislé cestování po asijských zemích

Nakladatel: Lingam 1999
Rozebráno
386 Kč
pohlídat

Anotace

Unikátní průvodce pro nezávislé cestování po asijských zemích obsahuje základní údaje o třicítce asijských zemí. Dočtete se v něm, jak se do Asie co nejlaciněji dostat, kde bydlet, co jíst a jak se vyhnout tropickým nemocem a nebezpečím. Zájemcům ukáže cestu po zemi do Indie za sto dolarů, transsibiřskou magistrálou do Číny nebo autostopem do Izraele a Egypta.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Autoři nevodí čtenáře za ručičku

(...) O dalekých krajích nemusíte jen snít, ale můžete se do nich sami vypravit s pár dolary v kapse. Autoři vám poradí, jak na to. Dozvíte se, co si zabalit s sebou. Najdete detailní popisy všech možných pozemních tras (včetně cen), které vedou z Prahy do nejvzdálenějších koutů Asie. Budete vědět, proti kterým nemocem je dobré dát se očkovat i jak se zachovat v případě onemocnění. (...) Pojedete na kontinent, kde je všechno jinak, než jak jste zvyklí. Překvapení budou na denním pořádku. Autoři vás nechtějí vodit po Asii za ručičku. Ukazují vám cestu, na kterou stojí za to se vydat.

Cesta na východ

(...) Mnozí mohou namítat, že na osmi stech stranách nelze dobře turistu obeznámit s potřebnými informacemi o jedenatřiceti, pro nás velmi tajemnými zeměmi. Je samozřejmě pochopitelná námitka, že většina průvodců typu Bedecker věnuje každé zemi polovinu stránek knihy Cesta na východ, průvodce manželů Brezinových je však cenný především proto, že zde naleznete nenahraditelné rady a tipy, které v klasických příručkách pro cestovatele jednudoše neobjevíte.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Cesta na východ
Autor:
Brezina, Ivan a Brezinová, Iva
Nakladatel:
Lingam
EAN:
Doporučená prodejní cena:
429 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 792 stran, česky
Rozměry:
12,5 × 18,5 cm
Rok vydání:
1999