André Van Lysebeth - Tantra: kult ...

Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex

Nakladatel: Argo 1995
Rozebráno
297 Kč
pohlídat

Anotace

Kniha belgického propagátora jógy přibližuje tantrické učení, které vyznává kult ženského principu a nabízí jiný pohled na sex.

Tantrismus zdůrazňuje, že v absolutně nerozlišeném bytí se nejdříve probouzí vědomá energie, která je také Matkou světa. Tato nejvyšší Šakti se stává tvořivou kosmickou vibrací. Nerozlišená vibrace se upevňuje a dosahuje...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Nyní čtu tento titul,j sem vášnivý čtenář Oshových titulů jeho smýšlení, které praktikuji i ve svém životě včetně meditací. Tato kniha s tím hodně souvisí a je opravdu skvostná hodně mi osvětlila Indický kastovní systé, který je zastaralý zkostnatělý a zcela nechutný. Vřelel doporučuji všem co se upínají tímto duchovním směrem života.
Jedna fantastická kniha, kultovka v mojom hodnotení. Prináša pohľad na históriu, zmysel a návod k ceste do raja. Úžasne mi pomohla k viere vo vlastnú intuíciu a utvrdila ma v 'správnosti' svojho konania. ĎAKUJEM.
Souhlasím s předchozím, jen bych dodala, že v knize se člověk dozví i dost o Indnii a jiných velice zajímavých tématech, které do knihy patří, ale nikdo by je nečekal. Rozhodně to není jen stupidní kniha o sexu, polohách a technikách, jako jedna stejnojmenná, kterou jsem bohužel četla. Mohu jen doporučit.
Styl A.Lysbetha je ctivy, dost popularizovany pro zapadniho cloveka, ale presto autenticky, bez marketingovych trhaku alá 'jak ovladnout mysticky kobri dech za 20dnu :)'. Obsahuje kapitoly o historii, filosofii i prakticka cviceni, zaroven pronika do hloubky a popisuje uskali a zacatecnicke chyby. Rozhodne doporucuji!
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex
Autor:
Van Lysebeth, André
Nakladatel:
Argo
EAN:
9788085794403
ISBN:
80-85794-40-3
Doporučená prodejní cena:
349 Kč
Originál:
Tantra, de cult de la Féminité
Překlad:
Vízner, Jiří
Popis:
1× kniha, vázaná, 494 stran, česky
Rozměry:
14,5 × 21 cm
Rok vydání:
1995