Kniha Tajemství dezertů Carte d''Or přibližuje historii zmrzliny od starověku po současnost a představuje lákavé recepty na lahodné zmrzlinové dezerty a koktejly .
Ve třetím a posledním pokračování úspěšné knihy o kráse snoubení vín a pokrmů popisují autoři 180 aktuálních tuzemských vín nejpodrobnějším možným způsobem .
Průvodce po vínech České republiky. Kniha slouží jako nepostradatelný průvodce víny České republiky, která budou v maloobchodní síti k dispozici v závěru roku 2006 a v první polovině roku 2007.
Ve druhé knize o kráse snoubení vín a pokrmů popisují autoři 80 aktuálních tuzemských vín z výjimečného ročníku 2003. Doplňuje je 80 zaručených vyzkoušených autorských receptů jídel a 40 českých i zahraničních sýrů.
Kohout na víně je kombinací autorských textů eno-gastronomky Heleny Baker a půvabných ilustrací Jiřího Slívy. Kniha je dokonalou inspirací pro ty z vás, kteří chápou, že víno, pokrm a sýr chutnají nejlépe společně.
Nové vydání nejprodávanější knihy s vinařskou tematikou na světě. Obsahuje popis, hodnocení a charakteristiku více než 6 000 aktuálních vín z celého světa.
V průvodci po vinotékách České republiky najdete nejpodrobnější informace o vinotékách a jejich sortimentu, kontakty, rozhovory s vinotekáři, jejich portréty.
Nové vydání nejprodávanější knihy s vinařskou tematikou na světě. Obsahuje popis, hodnocení a charakteristiku více než 6 000 aktuálních vín z celého světa.
Jedná se o nejprodávanější knihu s vinařskou tematikou na světě. Obsahuje popis, hodnocení a charakteristiku více než 6 000 aktuálních vín z celého světa.
Ve Velké knize o kráse snoubení vín a pokrmů popisují autoři 128 aktuálních českých a moravských vín, která si můžete koupit v dobrých vinotékách po celé republice.