Lovec králíků s hlasem Pavla Rímského

/ OneHotBook

Šestý díl detektivní série s komisařem Joonou Linnou od manželského dua Alexandra Coelho Ahndorilová a Alexander Ahndoril, píšícího pod pseudonymem Lars Kepler. Může vás knížka chytit nečekaně za zadní běháky, nechat hlavou dolů pěkně vycukat a pak vás ukončit přeným karate do krční páteře? To vše i na audiu s avlem Rímským a jeho zabijáckým hlasem.

Další články

Rádio Kosmas

Černý mnich - povídka A.P. Čechova a jubilující Viktor Preiss

Jedna z nejlepších povídek Antona Pavloviče Čechova vypráví tragický příběh vědce Kovrina, který odjíždí na venkov dát odpočinout svým předrážděným nervům, ale zde se postupně probouzí jeho šílenství ve fatě morgáně černého mnicha, Čte Viktor Preiss, audio-interpretační extratřída, který právě slaví sedmdesátiny.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

A ze všeho nejnebezpečnější je hříště...

Poručice švédské armády je při misi NATO v severním Kosovu těžce raněna. Než se v nemocnici probere z narkózy, na minutu a čtyřicet vteřin jí přestane bít srdce.
 | OneHotBook
Rádio Kosmas

Než přijde Blade Runner 2049...

Ano, jeden z nejlepších režisérů současnosti Denis Villeneuve natočil pokračování slavného Blade Runnera. Ikonické dílo Philipa Dicka inspirovalo k povídce Hamptona Fanchera. Než bude mít film letos v létě premiéru, bude dobré zopakovat si základní příběh. Četbou, shlédnutím filmu Ridleyho Scotta nebo poslechem audia s Martinem Myšičkou.