Jaké všechny úkoly jsme ochotni splnit, když si chceme pohrát?

/ Tomáš Weiss

Thriller GAME spisovatele Anderse de la Motte vychází jako audiokniha. Interpretace se zhostili herci Jan Zadražil a Petra Špalková. Jan Vondráček se ujal samotného hlasu záhadné HRY. Game se od pochmurně temných skandinávských detektivek v mnohém liší. Je velice vtipná, ironická a prošpikovaná popkulturními odkazy; ústřední postava má tendenci komentovat dění bonmoty v angličtině vyposlechnutými z amerických filmů, televizních seriálů nebo počítačových her.

 

Game

179

Game

269

Další články

Rádio Kosmas

Osudy Jiřího Suchého

Tak tedy: Vzpomínky mého bratra jsou úžasné! Pouze na jedno musím posluchače upozornit: Nechtějte, byť vás to bude velmi lákat, vyslechnout všechna ta vyprávění naráz, trvají skoro pět hodin.
 | Ondřej Suchý
Rádio Kosmas

Milá Lisbeth, tak co hackeš tentokrát?

Představuju si to asi takhle: první vlna ultras - zájemců už má touhle dobou knihu přečtenou (psáno den po vydání) a vědí své. Hackerová Salanderová prolomila všechny ochrany a vyzobla si z cízích počítačů, co potřebovala. Jenže se pochopitelně ukázalo, že se to mnoha lidem nelíbí. Bude potřebovat ochranu a pomoc Mikaela Blomkvista. Souběžně s tištěnou verzí byla připravena i audiokniha. Načetl Martin Stránský.
 | Tomáš Weiss
Rádio Kosmas

Muž jménem Ove byl Audioknihou roku 2014. Co omlouvající se a zdravící babička?

Knihy Frederika Backamana se hodně čtou a poslouchají. Téma seniorů totiž trefil maximálně čtivě. A taky ho osadil správným poměrem humoru a sentimentu. Audiopodoby se stejně jako u Oveho ujal top režisér audioknih Michal Bureš. Jana Vlasáka tentokrát logicky vystřídal ženský hlas Valerie Zawadské.