Megafon - knižní novinky duben 2021 - Vargas Llosa, Novičok nebo kulka,, audio O Pavlovi atd...

/ Tomáš Weiss, studio Soundguru

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Na přelomu dubna a května vám nabízíme mimo jiné Rozhovor u katedrály nobelisty Vargase Llosy, svědectví Ondřeje Kundry o tom, jak umírají Putinovi kritici, komiks Visa transit nebo ukázku z audioknižního zpracování knihy O Pavlovi Dani Horákové.

Další články

Rádio Kosmas

Megafon - podcast o knižních novinkách: tentokrát Kniha Prachu 2, Rozchod s bohem, Klíč atd.

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Snad se už nejpozději do měsíce a do dne zase sejdeme v knihkupectvích, ale zatím je situace stále stejná, tedy zavřeno a tak si nemůžete na novinky sáhnout, ale budeme se vám jich pár snažit představit alespoň popisem. Třeba kafkovskou grotesku Klíč, pokračování Knihy Prachu, text o ateistově rozchodu s bohem, nebo jednu z knih nominovanou na Cenu Jiřího Ortena.
 | Tomáš Weiss, studio Soundguru
Rádio Kosmas

Megafon - knižní novinky, duben 2021: hardcore historie, nová Helle Helle, salon krásy v Kábulu....

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. V polovině dubna nabídneme mimo jiné Hardcore historii, novou Helle Helle, román Martina Fendrycha nebo svědectví o vzniku salonu krásy v Afghánistánu.
 | Tomáš Weiss, studio Soundguru
Rádio Kosmas

Megafon - podcast, knižní novinky Velikonoce 2021: Katja Kettu, Peter Handke, krimi i bike atd.

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Dnes se potkáme s držitelem Nobelovy ceny za literaturu a jeho hrou o jednom Čechovi z Humpolce, s krimi románem, se drsnými vzpomínkami na povinnou vojenskou službu, s monotematickým číslem časopisu i s nejkopírovanější knihou v dějinách čínské literatury.