Nejprodávanější e-knihy v roce 2013

Navždy Provence
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
Ukázky

Němci

259 Kč
Národní třída
(18x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
Ukázky

Národní třída

145 Kč
Zabijáci
(20x)
Před dvaceti lety byla v Rovigu nalezena mrtvá těla dvou sourozenců, kteří byli brutálně zavražděni. K vraždě se přizná jeden ze studentů elitního soukromého internátu. Carl Morck však cítí, že něco nesedí... Druhý díl kriminální série Oddělení Q.
Ukázky

Zabijáci

179 Kč
A hory odpověděly
(21x)
Khaled Hosseini, autor světově úspěšných románů Lovec draků a Tisíce planoucích sluncí, vydává třetí román, v němž se opět vrací do rodného Afghánistánu, ale zavede nás i do Paříže či Kalifornie.
Ukázky

A hory odpověděly

198 Kč
Skutečná událost
(11x)
Vítězný román knižní ceny Magnesia Litera 2014 v kategorii próza.
Ukázky

Skutečná událost

148 Kč
Paganiniho smlouva
(21x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
Ukázky

Paganiniho smlouva

249 Kč
Žena v kleci
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
Sluneční bouře
(13x)
Strhující, jistou rukou psaný thriller začínající spisovatelky.
Ukázky

Sluneční bouře

229 Kč
Aristokratka ve varu
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>