Nejprodávanější tituly v roce 2013

Navždy Provence
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
Ztracený symbol - ilustrované vydání
(6x)
Pátá kniha Dana Browna a jeho třetí román s Robertem Langdonem se odehrává v průběhu pouhých dvanácti hodin. A nic není tak, jak se zdá na začátku. Přeložili Michala Marková a David Petrů, ilustrované vydání.
Ukázky

Ztracený symbol - ilustrované vydání

423 Kč
Dějiny legendárních zemí a míst
(4x)
Na cestě, jež je zasvěcená i zábavná, jak ji dokáže uspořádat jen Umberto Eco. Najdeme na ní starověké a středověké texty v bezprostředním sousedství dnešních příběhů, filmy vedle básní, komiksy vedle románů, které ovlivnily vnímavost i založení náš všech.

Dějiny legendárních zemí a míst

848 Kč
Osvětimská knihovnice
(4x)
Příběhem literární Dity, jehož předlohou jsou vzpomínky skutečné, dnes osmdesátileté Dity Krausové, se vracíme k polozapomenuté historii rodinného tábora, který existoval v Březince od září 1943 do července 1944.

Osvětimská knihovnice

305 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.

Mým marodům

203 Kč
Žena v kleci - 25%
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.

Žena v kleci

239 Kč
179 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
Pražský hřbitov
(22x)
Nejnovější román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem.

Pražský hřbitov

500 Kč
Konec prokrastinace
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.

Konec prokrastinace

341 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.

Dívka, která si hrála s ohněm

314 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>